Kagemusha Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 Se vinde kit de coborâre pentru KTM 390 Duke 2017+. Este compatibil și cu modelele mai mici de 125 sau 200cmc. Detalii despre produs mai jos: https://www.ktm.com/en-gb/parts---wear/powerparts/products.html?c1=1001509634&c2=1002622599&year=2017&segment=Naked Bike&model=F4303Q4&product=1001473521 Produsul este in stare nouă, ambalat în cutia originală de la WP. Pret fix 500 lei sau EUR 100. Locație: Măgurele, Ilfov. Contact prin PM sau la 0722.640.268. Trimit în țară numai cu plata anticipată. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 pana la urma ai vandut mobra? spor la vanzare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iulie 1 Autor Share Postat Iulie 1 5 hours ago, apriliacluj said: pana la urma ai vandut mobra? Da, am rămas doar cu lowering kit-ul. Motocicleta a fost vândută cam cheală, opționalele le-am dat separat. Surprinzător, am scos mai mulți bani în acest fel decât aș fi luat cu dotările alea pe ea. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate