sebaro Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 De vanzare cizme moto touring Daytona Road star GTX Produs nou,piele+gore-tex Mărime 43 300 euro ușor negociabil Tel 0723335181 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 Locatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebaro Postat Iulie 9 Autor Share Postat Iulie 9 Deva,jud HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 10 Admin Share Postat Iulie 10 Cele mai bune cizme touring moto din lume! Făcute în Germania, handmade. Am adunat în timp vreo 4 perechi diverse Daytona, una dintre ele tot Roadstar GTX, are vreo 17 ani! Le curăț și ung periodic pielea și fermoarele și sunt ca noi. Le pun flecuri când și când, că nu-mi vine să le arunc. O altă calitate a lor, nu știu din ce sunt făcute și ce materiale au pe interior, dar nu-ți miroase piciorul absolut deloc. Am unele mai subțiri de vară și merg și pe 40 grade cu ele, nu transpiri și nu miros picioarele. Păcat că le vinzi, Daytona e un fel de Maybach printre cizmele moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebaro Postat Iulie 10 Autor Share Postat Iulie 10 Salut Mi-am luat ceva de la Touratech,mai am încă 2 perechi pe care le folosesc și ce este prea mult strică ;)) Ai mare dreptate despre Daytona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate