paimei01 Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 Honda VTX 1800C, fabricata in 2005 24377 mile = 39230 km, la aceasta data Pret 8200 euro, negociabil. Motocicleta vine cu 2 tobe, cea originala care se vede in poze, si o inca o toba - pentru cine doreste un sunet mai puternic. Vand impreuna cu un portbagaj cu spatar si 2 genti laterale hardcase, sunt date jos temporar. Oglinzi, semnale, mansoane, ghidon, originale. Cauciuc fata nou, service, consumabile, efectuate in primavara, cu factura. ITP valabil pana in 2026. Motocicleta arata si functioneaza foarte bine. Se poate vedea in Bucuresti, zona Pipera. O vand deoarece nu mai am timp pentru motociclism. Inmatriculata, ofer fiscal. Au trecut 10 min si nu mai pot edita postarea initiala, scuze am uitat sa trec: Nr de telefon: 0772157734 VIN: 1HFSC46A45A300459 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Incredibil la ce preturi au ajuns motoarele anul asta !.... Bafta la vanzare, este un motor lifetime , eu am varianta S si postarea mea nu vreau sa fie considerata un up , doar o confirmare a fiabilitatii modelului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate