Vali vtr1000f Postat August 25 Share Postat August 25 Care este diferenta dintre: motor honda vtr1000f an 1997 și model 2003? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 25 Share Postat August 25 Unul este din 97 si altul din 2003? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali vtr1000f Postat August 25 Autor Share Postat August 25 1 oră în urmă, Djenavar a spus: Unul este din 97 si altul din 2003? Cel fin 97 tocmai s-a defectat și am găsit sa achiziționez unul din 2003...de aceea am întrebat dacă exista vreo diferenta sau dacă are ceva în plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 25 Share Postat August 25 Atunci cred ca cel mai bine ar trebui sa inttebi la Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat August 26 Share Postat August 26 Teoretic e același motor, 1997-2005, dar bordul e schimbat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat August 30 Share Postat August 30 Schimbi motorul si impovizezi pe parcurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate