Pandy Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Vand obiectiv foto Sony E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS + kit filtre Hoya pentru 40.5mm. Kitul contine filtru de protectie HMC UV(C), CIR-PL (polarizare circulara) si ND8 (densitate neutra 8). Locatie: Bucuresti Contact: aici sau mesaj privat Pret: 450 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Bai, asta nu e obiectivul ala de l-ai gasit pe strada? Il vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Octombrie 10 Autor Share Postat Octombrie 10 Nu, asta e cel din kit cu care am filmat pentru onlyfans. Nu am reusit sa sterg toate urmele de pe el, dar credeti-ma pe cuvant, am filmat doar femei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Octombrie 14 Autor Share Postat Octombrie 14 Ramane la vanzare doar kitul filtrelor. Pret: 129 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate