tulb Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Salut, am un Yamaha Yzf R125 din 2015, iar de cam 1000 de km a inceput sa se auda un sunet, mai exact un zornait care creste in intensitate odata cu cresterea turelor.Aveti idee cam ce ar putea fii? Orientativ pana o duc la service pentru o verificare. Multumesc✌✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Un surub desfacut, nestrans bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tulb Postat Octombrie 15 Autor Share Postat Octombrie 15 Eu ma gandeam ca este lantul de distributie sau intinzatorul, deoarece sunetul vine direct din motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Unii sunt imuni la sarcasm… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 @tulb ai pus o intrebare la care doar putem ghici raspunsul, fara o filmare sa auzim macar ce sunet este si de unde vine, greu sa zica cineva dupa o descriere de cateva cuvinte. de exemplu am avut un client cu un motor in V care tot asa avea un zornait metalic care se auzea la cresterea turatiilor. Stii ce era? O piulita cazuta pe blocul motor intre cei 2 cilindrii, isi gasise un loc de unde nu putea sa iasa dar cand vibra motorul incepea si ea sa zornaie cel mai bun raspuns il vei primi de la cineva care o asculta live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate