ERU Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Dupa cum ziceam intr-un alt topic multi s-au trezit ca ar vrea o felie din placinta 450MT. Motoreta asta vine cu niste avantaje de loc neglijabile, dar dpdv brand e cvasinecunoscuta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Le bagai pe toate la noutati moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă Acum 2 ore, Djenavar a spus: Le bagai pe toate la noutati moto Mda, m-am gândit si eu dar cam tarziu. Nu toate merita propriul topic pentru ca probabil nu vor prinde la public, dar pe de alta parte la cat de mort e forumul asta si ce petarde de topicuri am vazut pe aici nu mi-e rusine. Ar mai fi cateva modele de bagat acolo, sa vedem daca nu ma ia lenea le pun mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate