raptorualb Postat Joi la 18:21 Share Postat Joi la 18:21 Salutare vreau sa schimb bordul la CBR 919 cu un bord de cbr 929 sau de cbr 954,se poate face upgradarea.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 06:07 Share Postat Vineri la 06:07 La Service si intretinere cu topicul! Sigur se poate face, din moment ce s-a construit Barajul Vidraru si s-a zburat pe Luna!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 07:30 Share Postat Vineri la 07:30 Dacă nu mă înșală memoria (infidelă și de genul feminin ) 919 are kilometraj mecanic, cu cablu, iar 954 sigur are electronic. Despre 929 nu mai țin minte. Deci se poate, dar... În nici un caz pe forum și fără cunoștințe tehnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Vineri la 08:28 Share Postat Vineri la 08:28 Se poate orice daca ai bani. Poti sa-ti pui si tableta. Mai ieftin iesi daca o vinzi si iti cumperi direct un 929 sau 954. Dar de ce ai vrea sa mutilezi o asemenea motocicleta? Curand o sa poata deveni clasica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raptorualb Postat Sâmbătă la 17:34 Autor Share Postat Sâmbătă la 17:34 La 20.12.2024 la 10:28, tourist1 a spus: Se poate orice daca ai bani. Poti sa-ti pui si tableta. Mai ieftin iesi daca o vinzi si iti cumperi direct un 929 sau 954. Dar de ce ai vrea sa mutilezi o asemenea motocicleta? Curand o sa poata deveni clasica. Am cumparat CBR 919 decarenat si cu bord nefunctional i-am schimbat bordul cu ceva de pe AliExpress dar inregistreaza la jumătate din viteza reala , și am vrut sa îi pun unul de 954 sau 929 și vroiam sa stiu daca pot monta digital . La 20.12.2024 la 10:28, tourist1 a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Sâmbătă la 17:40 Share Postat Sâmbătă la 17:40 Pune-i bordul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate