datejosamuly Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Salutare,mai am câteva luni și împlinesc 16 ani și doresc sa ma apuc de scoala a1, ideea e ca vreau sa știu o părere de la voi ce ar fii mai bun yamaha mbk booster de 49 cc sau yamaha aerox 49cc,m as îndreptată mai mult către aerox ca e mai sportiv și mai frumos dar și mbk ul ma atrage foarte mult și nu știu ce sa aleg,voi ce ați alege?și as mai vrea sa știu cât ar mai dura scoala ca îmi zicea taica-miu sa mai aștept un an ca pana fac scoala a1 deja fac 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adonys M. Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă exact, tatal tau are dreptate. nu te chinui sa faci scoala pentru cat. A1. sunt bani pierduti. cumperi echipament, peste 2 ani, ca te vei dezvolta, va trebui sa ti cumperi altul. pe langa faptul ca e posibil sa faci 17 ani pana iei categoria si scuterul\motoreta, e pacat sa nu astepti pana la 18 sa iei a2-ul, sa ti cumpari o motocicleta cinstita si sa inveti pe ea, capeti 2 ani experienta a2, dai de A si ti iei ce vrei tu sau poti ramane cu ce ai deja. daca vrei sa fii cu adevarat smecher, dupa parerea mea: strange ban pe ban, ia A2 ul si o motocicleta limitata in functie de ce ti ar placea sa faci cu ea: ai fi surprins cate motociclete misto se pot limita si asa nu vei pierde nici un ban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 9 ore, datejosamuly a spus: Salutare,mai am câteva luni și împlinesc 16 ani și doresc sa ma apuc de scoala a1, ideea e ca vreau sa știu o părere de la voi ce ar fii mai bun yamaha mbk booster de 49 cc sau yamaha aerox 49cc,m as îndreptată mai mult către aerox ca e mai sportiv și mai frumos dar și mbk ul ma atrage foarte mult și nu știu ce sa aleg,voi ce ați alege?și as mai vrea sa știu cât ar mai dura scoala ca îmi zicea taica-miu sa mai aștept un an ca pana fac scoala a1 deja fac 17 Scoala dureaza minim o luna, maxim ... cat vrei tu. Daca te tii de ea si nu esti antitalent intr-o luna jumate esti cu permisul in buzunar. 17 ani n-are nicio relevanta. Ar avea 18, ca ai putea sa dai de A2, dar eu recomand A1 intai, indiferent de varsta. Acum 7 ore, Adonys M. a spus: exact, tatal tau are dreptate. nu te chinui sa faci scoala pentru cat. A1. sunt bani pierduti. cumperi echipament, peste 2 ani, ca te vei dezvolta, va trebui sa ti cumperi altul. pe langa faptul ca e posibil sa faci 17 ani pana iei categoria si scuterul\motoreta, e pacat sa nu astepti pana la 18 sa iei a2-ul, sa ti cumpari o motocicleta cinstita si sa inveti pe ea, capeti 2 ani experienta a2, dai de A si ti iei ce vrei tu sau poti ramane cu ce ai deja. daca vrei sa fii cu adevarat smecher, dupa parerea mea: strange ban pe ban, ia A2 ul si o motocicleta limitata in functie de ce ti ar placea sa faci cu ea: ai fi surprins cate motociclete misto se pot limita si asa nu vei pierde nici un ban. Incepatoria facuta pe mobre de A1 are avantaje importante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Daca i-ati zis ca “al batran are dreptate” l-ati pierdut de prieten. Ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate