Sari la conținut

Bicicleta curse profesională FELT full carbon ultrausor

serban alex duca
 Share

Postări Recomandate

Bicicleta curse profesionala/competitie FELT GARMIN -ultra hibrid full carbon light/designed by CALIFORNIA - ...de excepție/ready to race, din cate stiu/gasit pe net in urma unei cautari rapide, cu fix modelul asta s a alergat/folosit competitie si in turul Frantei, deosebit de bine lucrata/in amanunt/...bijuterie, absolut toate componentele sunt carbon ultra usor/inclusiv rotile, bicicleta avand o greutate totala 6.5 kg, vine echipata cu tot ce tine de transmisie: foi pedalier+pinioane/SHIMANO, schimbatoare SHIMANO Ultegra/comenzi padele, cadru marime 56, roti pe 28 echipate cu baieuri Continental
...pret 1800€/ușor neg., va stau la dispozitie/mai multe detalii la 0722269189/BucurestiIMG_3871.thumb.jpeg.c86f1d20caca10c43d42fe6bec800006.jpeg

IMG_3874.jpeg

IMG_3877.jpeg

IMG_3873.jpeg

IMG_3875.jpeg

IMG_3872.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu este o bicileta profesională - are o chipare de inalta calitate, ”de top”  -  daca vb de profesional  - partea de distrbutie/echipare trebuie sa fie full  -  Shimano Dura Ace, alte roti, cauciucuri etc.....

Poti spune ca este o bicicleta de antrenament;

Sunt facuti 3000 - 4000 km pana acum?

Din ce an este ?

Seria cadrului o poti afisa intr-o poza:

La clasa ei vasilina de pe pinioane arata jalnic

Editat de sprike
Link spre comentariu

Acum 12 ore, serban alex duca a spus:

fix modelul

lol! Stric si eu topical ca e pe gratis…

se intampla ca m-am facut mare si mi-am luat bicicleta luna astra.

am ramas perplex cat de scampe aujuns bicicletele.. mi-am luat mtb, doua mii coco pentru un entry level de bun simt, gagica a luat Una standard o mie din nou entry level decent..

si a mea e mare cat un porc si are 12 kile

ca as te lauzi azi cu o cursiera de carbon cadru mediu e de 6kile 

partea buna e ca, cursierele arata într-un mare mare fel

Link spre comentariu

Acum 12 ore, sprike a spus:

Nu este o bicileta profesională - are o chipare de inalta calitate, ”de top”  -  daca vb de profesional  - partea de distrbutie/echipare trebuie sa fie full  -  Shimano Dura Ace, alte roti, cauciucuri etc.....

Poti spune ca este o bicicleta de antrenament;

Sunt facuti 3000 - 4000 km pana acum?

Din ce an este ?

Seria cadrului o poti afisa intr-o poza:

La clasa ei vasilina de pe pinioane arata jalnic

Salut, cu siguranta te pricepi mai bine ca mine/nu contest asta, eu am alte criterii apreciere+pozele sunt mai vechi/aprox 1 an, intretimp in vara m am implicat/ocupat puțin de ea cu toate ca nu o folosesc ,a fost verificată/facuta mentenanta, curățata/gresata unde a fost nevoie, s a ocupat de ea un profesionist in care am incredere,…omul ciclist/f priceput biciclete, pe vremuri s a ocupat și de bicicletele lot

Multumesc apreciere/interes

Link spre comentariu

Acum 15 ore, hora09 a spus:

lol! Stric si eu topical ca e pe gratis…

se intampla ca m-am facut mare si mi-am luat bicicleta luna astra.

am ramas perplex cat de scampe aujuns bicicletele.. mi-am luat mtb, doua mii coco pentru un entry level de bun simt, gagica a luat Una standard o mie din nou entry level decent..

si a mea e mare cat un porc si are 12 kile

ca as te lauzi azi cu o cursiera de carbon cadru mediu e de 6kile 

partea buna e ca, cursierele arata într-un mare mare fel

Mai bine incercai cursiera pe care o am la vanzare :)

Chiar daca nu te incanta sa mergi pe una, macar ma scapai de ea 🤭. Si iti ramaneau bani de 2 scutere sh. 

Link spre comentariu