serban alex duca Postat Joi la 07:43 Share Postat Joi la 07:43 Bicicleta curse profesionala/competitie FELT GARMIN -ultra hibrid full carbon light/designed by CALIFORNIA - ...de excepție/ready to race, din cate stiu/gasit pe net in urma unei cautari rapide, cu fix modelul asta s a alergat/folosit competitie si in turul Frantei, deosebit de bine lucrata/in amanunt/...bijuterie, absolut toate componentele sunt carbon ultra usor/inclusiv rotile, bicicleta avand o greutate totala 6.5 kg, vine echipata cu tot ce tine de transmisie: foi pedalier+pinioane/SHIMANO, schimbatoare SHIMANO Ultegra/comenzi padele, cadru marime 56, roti pe 28 echipate cu baieuri Continental ...pret 1800€/ușor neg., va stau la dispozitie/mai multe detalii la 0722269189/Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Joi la 20:15 Share Postat Joi la 20:15 (editat) Nu este o bicileta profesională - are o chipare de inalta calitate, ”de top” - daca vb de profesional - partea de distrbutie/echipare trebuie sa fie full - Shimano Dura Ace, alte roti, cauciucuri etc..... Poti spune ca este o bicicleta de antrenament; Sunt facuti 3000 - 4000 km pana acum? Din ce an este ? Seria cadrului o poti afisa intr-o poza: La clasa ei vasilina de pe pinioane arata jalnic Editat Joi la 20:15 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Joi la 20:38 Share Postat Joi la 20:38 Acum 12 ore, serban alex duca a spus: fix modelul lol! Stric si eu topical ca e pe gratis… se intampla ca m-am facut mare si mi-am luat bicicleta luna astra. am ramas perplex cat de scampe aujuns bicicletele.. mi-am luat mtb, doua mii coco pentru un entry level de bun simt, gagica a luat Una standard o mie din nou entry level decent.. si a mea e mare cat un porc si are 12 kile ca as te lauzi azi cu o cursiera de carbon cadru mediu e de 6kile partea buna e ca, cursierele arata într-un mare mare fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serban alex duca Postat 20 ore în urmă Autor Share Postat 20 ore în urmă Acum 12 ore, sprike a spus: Nu este o bicileta profesională - are o chipare de inalta calitate, ”de top” - daca vb de profesional - partea de distrbutie/echipare trebuie sa fie full - Shimano Dura Ace, alte roti, cauciucuri etc..... Poti spune ca este o bicicleta de antrenament; Sunt facuti 3000 - 4000 km pana acum? Din ce an este ? Seria cadrului o poti afisa intr-o poza: La clasa ei vasilina de pe pinioane arata jalnic Salut, cu siguranta te pricepi mai bine ca mine/nu contest asta, eu am alte criterii apreciere+pozele sunt mai vechi/aprox 1 an, intretimp in vara m am implicat/ocupat puțin de ea cu toate ca nu o folosesc ,a fost verificată/facuta mentenanta, curățata/gresata unde a fost nevoie, s a ocupat de ea un profesionist in care am incredere,…omul ciclist/f priceput biciclete, pe vremuri s a ocupat și de bicicletele lot Multumesc apreciere/interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 15 ore, hora09 a spus: lol! Stric si eu topical ca e pe gratis… se intampla ca m-am facut mare si mi-am luat bicicleta luna astra. am ramas perplex cat de scampe aujuns bicicletele.. mi-am luat mtb, doua mii coco pentru un entry level de bun simt, gagica a luat Una standard o mie din nou entry level decent.. si a mea e mare cat un porc si are 12 kile ca as te lauzi azi cu o cursiera de carbon cadru mediu e de 6kile partea buna e ca, cursierele arata într-un mare mare fel Mai bine incercai cursiera pe care o am la vanzare Chiar daca nu te incanta sa mergi pe una, macar ma scapai de ea . Si iti ramaneau bani de 2 scutere sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate