vik55 Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 Doresc informati pentru producatori costume moto in Bucuresti daca sunt . Poate si la comanda in functie de marime si culoare . Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Alphahead srl dar nu stiu daca mai functioneaza... ei faceau si la comanda, dupa masuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Acum 9 minute, apriliacluj a spus: Alphahead srl dar nu stiu daca mai functioneaza... ei faceau si la comanda, dupa masuri Din pacate, nu mai exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Acum 10 minute, apriliacluj a spus: Alphahead srl dar nu stiu daca mai functioneaza... ei faceau si la comanda, dupa masuri S-a inchis pravalia. Pare ca intre timp s-au mutat in Bangalore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 asta e, nasol, erau de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Ianuarie 28 Share Postat Ianuarie 28 Pacat! Vishal era de treaba si avea preturi super ok pentru ce calitate oferea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 28 Share Postat Ianuarie 28 Păi d'aia nici n-a rezistat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate