Yksuuu Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Va salut, ma incanta foarte tare noul Triumph Tiger 660, am tot rascolit internetul si am gasit foarte putine informatii legate de fiabilitate sau costul reviziilor la dealer. Daca ati avut de a face cu acest model sau macar cu marca Triumph, va astept cu un sfat. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 8 ore, Yksuuu a spus: Va salut, ma incanta foarte tare noul Triumph Tiger 660, Salut , sper ca e la un topic in care vrei sa ne testezi atentia, ca altfel ...fiabilitate , cost revizii la un model abia aparut , imi da cu virgula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yksuuu Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Salut, este aparut din 2022, speram sa gasesc pe cineva care a avut sau inca are de a face cu Triumph, Tiger 660 sau Trident. Scuze de deranj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate