Msg Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Va salut, îmi prezint și eu scuterul, cam 1000 km parcurși, este un zeeho ae8 electric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingineru Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Acum 13 ore, Msg a spus: Va salut, îmi prezint și eu scuterul, cam 1000 km parcurși, este un zeeho ae8 electric Felicitări pentru agregat. Cum se prezintă autonomia și ținuta de drum în oraș? Are zvâc? Cam până la ce viteză se menține rezonabil în trafic? Asta dacă ai avut timp să îți faci o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 13 hours ago, Msg said: Va salut, îmi prezint și eu scuterul, cam 1000 km parcurși, este un zeeho ae8 electric Sa-l stapanesti sanatos! Am vazut unul in Bucuresti anul trecut si am discutat un pic cu proprietarul. Cam scump si cu roti foarte mici, dar isi face treaba in oras daca nu ai de carat bagaje. Cu niste roti macar de 14" ar fi fost o competitie serioasa pentru cele cu motoare termice. @ingineru Tipul ala de anul trecut parea ca merge lejer la 80-90, cat am stat pe langa el. Ar trebui sa aiba si "zvac", fiind electric are cuplu instant. Nu stiu cum sta la autonomie reala, in conditii de exploatare mai "rough". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Msg Postat Februarie 8 Autor Share Postat Februarie 8 Autonomie reala cam 70-80 km, viteza maxima 100 km/h, echivalează cu un scuter de 250 cm 3 cred.Anterior am mers cu un nmax de 150 cm 3 și ca și zvâc este mult peste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate