Minu Postat Februarie 23 Share Postat Februarie 23 Vand diverse echipamente moto, cum ar fi: 1)Blugi moto barbati Seventy model SD-PJ2 (Aramid Kevlar) marime XL Blugii au fost folositi doar odata, stare impecabila. Pret 270 lei 2)Casca moto integrala SCORPION EXO-520 EVO AIR BLACK marime M Casca este noua, nepurtata, are un mic defect la ventilatia de la barbie unde rama este putin crapata insa nu influenteaza cu nimic siguranta sau functionarea acesteia (nu a fost scapata pe jos) Vine impreuna cu Pinlock-ul sigilat Pret 600 lei 3)Casca moto integrala Axxis Draken, negru lucios, M 57-58cm Casca este noua nu a fost folosita absolut deloc Pret 200 lei 3)Casca Scorpion EXO-710 AIR marimea M Casca Scorpion EXO-710 AIR marimea M second hand, include si viziera fumurie+interom Freedconn T-com Casca vine cu 2 viziere, una fumurie si una transparenta plus sistemul de comunicare. Pret 300 lei 4)Casca open face Scorpion Exo S1 Cross Ville marime XXL Casca este noua, nefolisita, vine impreuna cu ambalajul original. Pret 450 lei 5)Casca moto SCORPION EXO-520 EVO AIR ROK BAGOROS Black Red marime M Casca este noua, vine insotita de pinlock si ambalaj original. Pret 700 lei 6)Scorpion Exo-3000 Air Solid Fluo Yellow Casca este noua, vine insotita de pinlock si ambalaj original. Pret 750 lei Contact: 0720.033.376 - Cosmin Ridicare personala de langa Ploiesti sau livrare prin curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Februarie 23 Share Postat Februarie 23 Aloha, daca nu-ti este greu, ce inaltime si kg ai?Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Februarie 23 Autor Share Postat Februarie 23 Salut! Eu am 1.73 si 72kg dar nu stiu cu ce te ajuta pentru ca acele marimi nu sunt pentru mine ca sa pot spune ca imi sunt mari/mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Februarie 23 Share Postat Februarie 23 Scuze.Am crezut ca este echipamentul tau si.mi era mai usor sa stiu niste dimensini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate