razvanschuler Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Vand topcase GIVI C30 Monolock, cu placa de fixare inclusa si doua chei. Produsul este nou, nu l-am folosit, este prea mic pentru cerintele mele, volumul fiind de 30 litri. Pret: 280 lei ( minim 370 lei in magazin ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Ca o paranteză: nu știu cum calculează ăștia volumul util, că am unul de 50 și nu are nici pe departe 5 găleți de apă. Poate calculez rău. Al tău are preț foarte fain, calitate Givi, spor la vânzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 locatia? telefon de contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanschuler Postat Martie 17 Autor Share Postat Martie 17 Scuze, nu am mai postat de mult aici: Sfantu Gheorghe, jud. Covasna, tel. 0744792333. Multumesc pentru comentarii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate