MarkoBM Postat Aprilie 3 Share Postat Aprilie 3 Salut! Caut evacuare Mivv duble gun h.038.ldg cu omologare pentru honda hornet pc41 2007-2011 dacă are cineva sau știți pe cineva care vinde. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 locatie? metoda de contact? buget estimativ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarkoBM Postat Aprilie 4 Autor Share Postat Aprilie 4 Acum 6 ore, apriliacluj a spus: locatie? metoda de contact? buget estimativ? Maramureș, Baia Mare marcelmadaras@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Aprilie 4 Moderatori Share Postat Aprilie 4 Acum 4 minute, MarkoBM a spus: Maramureș, Baia Mare marcelmadaras@gmail.com E greu sa postezi si bugetul estimativ sau e secret? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarkoBM Postat Aprilie 4 Autor Share Postat Aprilie 4 Acum 1 minut, Kristian a spus: E greu sa postezi si bugetul estimativ sau e secret? Maxim 1200 lei, am vrut să iau nouă dar nu mai aveau în stoc la asfaltuscat doar pe comandă.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Pai si ce, iti trebuie maine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarkoBM Postat Aprilie 4 Autor Share Postat Aprilie 4 Acum 3 ore, Speedy.K a spus: Pai si ce, iti trebuie maine? Nu dar nu găsesc în România, mă poți ajuta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 (editat) Pai nu ziceai ca ai gasit la Asfalt, pe comanda? Daca nu-ti trebuie maine, de ce nu comanzi de la ei? Editat Aprilie 4 de Speedy.K Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarkoBM Postat Sâmbătă la 07:03 Autor Share Postat Sâmbătă la 07:03 Acum 12 ore, Speedy.K a spus: Pai nu ziceai ca ai gasit la Asfalt, pe comanda? Daca nu-ti trebuie maine, de ce nu comanzi de la ei? A zis că durează o lună sau e posibil să nici nu ajungă.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbanmoto Postat Marți la 04:15 Share Postat Marți la 04:15 La 03.04.2025 la 20:37, MarkoBM a spus: Salut! Caut evacuare Mivv duble gun h.038.ldg cu omologare pentru honda hornet pc41 2007-2011 dacă are cineva sau știți pe cineva care vinde. Salut, ai PM/…am ceva asemănător de la GPR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarkoBM Postat Marți la 06:06 Autor Share Postat Marți la 06:06 Acum 1 oră, Serbanmoto a spus: Salut, ai PM/…am ceva asemănător de la GPR Mi-am comandat nouă de la piese moto dacă am văzut că nu are nimeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate