Luca5512 Postat Joi la 22:22 Share Postat Joi la 22:22 salut astazi mi-am dat comanda de o toba de pe dominator,un alt site fata de cel original pentru Romania, si am dubii in privinta legitimitati acestui site.Am vazut ca au si pentru olanda tot ceva site extern de genu.Va las aici si un link https://www.dominator-exhaust.ro .De asemenea am platit cu cardul.Ceea ce pe site-ul original puteai cash la curier.Si preturile sunt cam cu 200 lei mai mari decat pe cel original.Si in cazul in care este un site scam ce ar trebui sa fac?Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Vineri la 03:42 Share Postat Vineri la 03:42 Salut, Nu știu ce e cu site-ul ăla, dar Dominator sunt din Polonia, deci puteai comanda direct de la ei de pe siteul oficial unde aveau și plată cash și prin card și prin PayPal. Livrare in tot UE. PS: siteul de l-ai dat tu nici nu m-am obosit să-l accesez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Vineri la 04:37 Share Postat Vineri la 04:37 (editat) In primul rand trebuia sa iti pui intrebarile astea INAINTE sa comanzi si sa platesti! In al doilea rand care e celalalt site? Editat Vineri la 04:37 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat Vineri la 05:51 Share Postat Vineri la 05:51 Acum ceva ani si cu produsul platit si cu 15€ curierul platit , la comanda facuta direct de pe site-ul polonez ( care are si varianta in engleza) si tot iesea mai ieftin decat de pe site-ul romanesc . Si in felul asta nici nu risti sa ai contact cu cel mai periculos animal de pe planeta, angajatul roman de la relatii cu publicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat ieri la 06:30 Share Postat ieri la 06:30 Salut! Siteul este legit, am luat eu de acolo ceva pentru motocicleta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate