frigider Postat ieri la 05:29 Share Postat ieri la 05:29 Il am cam de un an, am trecut la pro deci nu mai am ce sa fac cu el. Totul merge, amprenta, boxe etc. Super mic si usor, dar si puternic - am facut ocazional ceva editare video la nivel hobby - se misca bine cu DaVinci. Bateria tine o gramada, ecranul e super, touchpadul la fel. Nu are ventilator deci nu face niciun zgomot, indiferent ce faci cu el. Tastatura e super, de touchpadul ala imens nu mai zic. Daca faci doar browsing si chestii light nu ai cum sa dai gres. Ceva specs pe scurt: CPU M1 4P + 4E GPU 7 Core 16Gb RAM SSD 256Gb Ecran 13.6", aspect 16:10 Baterie 347 cicluri, 89% sanatate Am incarcator si cutia lui. Mici defecte specifice varstei pe canturi, in rest se prezinta f bine. Nu trimit, vine omul, testeaza ce vrea, apoi dam reset si aia e. Se poate ridica de prin Popesti-Leordeni (metrou Leonida). Pret: 2750 ron. contact PM sau 0751 026 996 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate