SONYC Postat ieri la 10:59 Share Postat ieri la 10:59 Descriere produs Lampa Cruising este un suport pentru mansonul de acceleratie ce te ajuta in turele lungi si iesirile in afara orasului sa-ti odihnesti mana dreapta si totusi sa mentii viteza constanta. Specificatii produs Producator: Lampa Cod produs: 90073 Categorie produs: Cruise control Material: Plastic Stare produs: Nou Localitate: Bucuresti Pret: 20 de lei Metoda de contact: raspuns in cadrul topicului sau mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat ieri la 11:05 Share Postat ieri la 11:05 Salutare Il iau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat ieri la 11:10 Autor Share Postat ieri la 11:10 Salutare, Ok, da-mi un mesaj in privat si vedem ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă ma duc dupa un lacat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 15 ore în urmă Autor Share Postat 15 ore în urmă Nu inca, iti dau de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă interesant accesoriu Sunt interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 14 ore în urmă Autor Share Postat 14 ore în urmă Acum 9 minute, sprike a spus: interesant accesoriu Sunt interesat Doar daca nu il ia Ianachim, ceea ce ma indoiesc. Revin cu update indiferent de situatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Eu nu-l suport. dom”le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate