SONYC Postat ieri la 10:59 Share Postat ieri la 10:59 Descriere produs Lampa Cruising este un suport pentru mansonul de acceleratie ce te ajuta in turele lungi si iesirile in afara orasului sa-ti odihnesti mana dreapta si totusi sa mentii viteza constanta. Specificatii produs Producator: Lampa Cod produs: 90073 Categorie produs: Cruise control Material: Plastic Stare produs: Nou Localitate: Bucuresti Pret: 20 de lei Metoda de contact: raspuns in cadrul topicului sau mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat ieri la 11:05 Share Postat ieri la 11:05 Salutare Il iau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat ieri la 11:10 Autor Share Postat ieri la 11:10 Salutare, Ok, da-mi un mesaj in privat si vedem ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă ma duc dupa un lacat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 7 ore în urmă Autor Share Postat 7 ore în urmă Nu inca, iti dau de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă interesant accesoriu Sunt interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă Acum 9 minute, sprike a spus: interesant accesoriu Sunt interesat Doar daca nu il ia Ianachim, ceea ce ma indoiesc. Revin cu update indiferent de situatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Eu nu-l suport. dom”le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate