bobydoru Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) În urmă cu mai mult timp postasem un topic care a avut la acea vreme mare succes și a creat satisfacții nebănuite Momentan, deși m-am mutat în Brașov, dar având o perioadă pe care sunt nevoit să o petrec mai mult în București, profit de începutul de sezon să redeschid acea idee Pentru că-mi aduc aminte de perioada când eram începător, nu prea aveam cunoștințe în domeniu și aveam tot felul de probleme cu motorul la care nu știam la cine să apelez și nu mă lua nimeni în seamă, acum după mulți ani de cunoștințe și experiență strânsă, îmi ofer ajutorul pentru cei care întâmpină diverse probleme la motor, pe care nu știu cum să le rezolve, de la schimbat diverse consumabile, întreținere, simptome care le fac probleme, scule specializate etc sau orice altceva din acest domeniu. Bineînțeles, în măsura cunoștințelor mele dar și a timpului disponibil Acum sunt în București, dar e valabil si pentru Brașov cand revin Plata este și de această dată una foarte serioasă, o bere și eventual o plimbare de test cu motorul. Las și telefonul meu pentru cine este interesat de număr sau WhatsApp 0720505508 Asfalt uscat! Editat 5 ore în urmă de bobydoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate