GDan Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă An 2015. Dotari standard, fara alte modificari, cu exceptia inaltatoarelor de ghidon si a deflectorului de aer. Stare tehnica 10/10 Optica 9/10 ITP pana in 06.2027 Pregatita pentru sezon. Tel: 0746.013.023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă ia citeste repede aici!! pana sunt marinimos si indulgent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rusu.andrei87 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Frumoasa. E de vanzare sau doar o lauzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Încerc eu să îl ajut.. pare înmatriculată, am observat un nr negru. Actele sa sperăm ca sunt valabile. Preț, 5.500€. Se da cu rezervorul plin. Daca am omis ceva, mai adăugați voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate