RedRat Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Salut, Imi explica cineva care e faza aici? Omu zice ca a radiat moto, ca sa nu plateasca taxa de parcare anuala in Bucuresti. Eu sunt plecat din tara de prin 2011, deci nu sunt la curent cu ce se intampla - Radiat inseamna scos din circulatie ? Adica nu se mai poate merge cu ea pe strada? - Se poate 'de-radia' sau inregistra inapoi ? - Care e faza cu taxa de parcare anuala ? Este pentru parcare asigurata de primarie ? Obligatorie ? Pt Moto/auto ? Se aplica daca moto nu e inregistrata in Buc/IF ? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă (editat) Nu stiu ce scheme invart astia la sectorul 4, dar la sectorul 3 cand te muti cu 'buletinul' daca vrei sa aduci si vehiculul, te obliga sa le aduci pe toate pe care le ai. Daca e asa si la s4, si a vrut sa isi treaca masina pe s4, era obligat sa aduca si motocicleta. De la politie o poti radia cu o cerere si 'Dovada depozitării vehiculului într-un spațiu adecvat, deținut în condițiile legii (în acest sens poate fi depus un document din care să rezulte faptul că solicitantul este titularul unui drept de proprietate sau de folosință asupra unui imobil – teren/garaj etc. ce poate fi afectat depozitării unui vehicul);' Iar cu dovada ca e scoasa din circulatie, probabil s-a dus la primarie si a scos motocicleta de la taxe -> nu mai plateste taxa vietii la s4. Acuma nu stiu exact cum afecteaza asta procesul cu cele 5 bucati de C-V. Pe ce sa stampileze 'primaria' lui, daca ea nu figureaza? Daca e scoasa doar din circulatie si este scutit de taxa aia in timp ce inca figureaza la el pe rol, nu cred ca sunt probleme. La s3, sunt mai de comitet baietii, avem motocicletele pe trotuar fara sa incurcam, insa prin s4 le cam ridica. Editat 12 ore în urmă de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate