Supa La Plic Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Salut, De vanzare un MacBook Pro 2021, 16 inch cu urmatoarele caracteristici: CPU: M1 MAX 10 Cores GPU: 32 Cores RAM: 32 GB DDR5 Samsung SSD: 1 TB Bateria : 97% cu doar 60 de cicluri de incarcare Display Liquid Retina XDR Laptopul este impecabil din punct de vedere estetic, singurul mic defect fiind o mica zgarietura in coltul din stanga, nu am observat-o pana nu am facut pozele in detaliu. Nu este inregistrat in ABM sau vreun MDM. Ce nu am la el este incarcatorul MagSafe 2, l-am incarcat pana acum cu incarcator Type-C. Produsul se poate vedea in Iasi, trimit si prin curier cu verificare colet fara nici o problema. Pret: 6500 Ron usor negociabil Detalii contact: Mesaj aici sau PM In cazul in care cineva doreste mai multe detalii/poze le pot trimite fara nici o problema. Multumesc, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Nebunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă Am uitat sa mentionez ca uitandu-ma pe OLX si alte platforme preturile sunt mult mai mari pentru laptopuri cu mult mai multe cicluri de incarcare sau chiar cu specificatii mai joase. Motivul pentru care il dau la pretul asta este simplul fapt ca l-am luat "pe capace de bere" si nu sunt fan Apple nici in ruptul capului :D Acum 28 minute, frigider a spus: Nebunie. Mulțumesc, știu că și tu ai avut vreo două la vânzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate