Ribo Postat Marți la 12:24 Share Postat Marți la 12:24 Salut, Merge cineva la etapa motogp din Cehia, Brno? Eu planuiesc sa merg cu motocicleta si ma gandeam ca poate ne sincronizam pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 12:35 Share Postat ieri la 12:35 (editat) Salut. Eu merg, dar trebuia sa mergem 2 amici cu motocicletele dar pana la urma ne-am razgandit si vom merge cu masinile.. Si daca merg cu masina merge si familia (avem ceva prieteni in zona si familia mea merge la ei, eu imi vad de motoGP ) Cam greu cu sincronizatul si cand sunt oameni cu care te cunosti.. mai ales pe distanta asa lunga.. dapai asa. Oricum, Noi vom pleca de vineri dimineata din Timisoara. Editat ieri la 12:36 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă cred ca marti sau miercuri plec din timisoara dar fac opriri in slovacia si etc vreau sa vad ce e de vazut peacolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate