Aurex Postat Iulie 29 Share Postat Iulie 29 Salut , Am primit bilet la etapa viitoare de MotoGp de la Spielberg. Va fi primul meu GP vazut live , de cativa ani tot imi planific sa merg. Va rog , cei care au mai fost , ma puteti ajuta cu sfaturi de cazare , organizare , etc.... Nu am mai fost prin zona respectiva , cel putin nu m-am cazat vreodata prin zona. Voi merge , evident , cu mobra. Am bilet pe linia de start -finis , sector B. @B.B. , stiu ca tu ai fost si anul trecut acolo ...unde ai stat? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat August 1 Autor Share Postat August 1 Chiar nimeni....stiam ca ati mai fost.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat August 1 Share Postat August 1 Salut. Am fost in 2021, ne-am cazat aici: https://maps.app.goo.gl/B7n6mu89xoPkciAh6 Afacere de familie, placut, mic dejun bun, restaurant, bere buna. Mai greutz cu engleza, parca imi amintesc. Si valea pe care se afla e faina. Eu am fost cu masina inchiriata din Viena (deh, sotie insarcinata), dar au aparut si motociclisti in week-end. PS: Neaparat protectii pentru urechi pe linia de start (acolo am avut si noi bilete) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate