Aurex Postat Marți la 08:37 Share Postat Marți la 08:37 Salut , Am primit bilet la etapa viitoare de MotoGp de la Spielberg. Va fi primul meu GP vazut live , de cativa ani tot imi planific sa merg. Va rog , cei care au mai fost , ma puteti ajuta cu sfaturi de cazare , organizare , etc.... Nu am mai fost prin zona respectiva , cel putin nu m-am cazat vreodata prin zona. Voi merge , evident , cu mobra. Am bilet pe linia de start -finis , sector B. @B.B. , stiu ca tu ai fost si anul trecut acolo ...unde ai stat? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 14 ore în urmă Autor Share Postat 14 ore în urmă Chiar nimeni....stiam ca ati mai fost.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Salut. Am fost in 2021, ne-am cazat aici: https://maps.app.goo.gl/B7n6mu89xoPkciAh6 Afacere de familie, placut, mic dejun bun, restaurant, bere buna. Mai greutz cu engleza, parca imi amintesc. Si valea pe care se afla e faina. Eu am fost cu masina inchiriata din Viena (deh, sotie insarcinata), dar au aparut si motociclisti in week-end. PS: Neaparat protectii pentru urechi pe linia de start (acolo am avut si noi bilete) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate