vik55 Postat August 19 Share Postat August 19 Sal. Proaspat pensionar caut un partener din Buc. pentru iesirii in cursul saptamanii cand este traficul mai lejer . Da stiu aici s-au creat anumite grupuri mai ales pe motoare si varsta si cred ca este foarte bine , eu ma dau pe 1250 GSA. Daca este cineva interesat de un tovaras de drum vorbim in privat . O zi buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Miercuri la 20:24 Share Postat Miercuri la 20:24 Salutare, edu maii am ceva pana la pensie dar am un program lejer. Interesat de subiect, am un 1250GS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florea Ion Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Salutare domnilor Nici eu nu ma grabesc catre pensie, sunt interesat de idee si am un program foarte flexibil in cursul saptamanii. Chiar daca nu locuiesc in Bucuresti si nu am BMW imi plac drumurile medii si lungi. Din Ilfov, posesor de paneuropean prefer asfaltul dar nu ma panichez daca acesta se termina. Hai sa profitam de vremea buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate