Super Zero 6 Forty Postat ieri la 06:08 Share Postat ieri la 06:08 Sistem Home Cinema Akai SS050A-6212H, 5.1, 150 W, Bluetooth, USB, Card SD Functionare perfecta. Toate accesoriile. Firele de la boxele fata au fost taiate ( pentru ca au fost prelungite) ca in poza si trebuie lipite la loc ( le am ) Pret fix 300 lei Doar predare personala Pantelimon, Ilfov 076o opt trei 7 1 4 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Mamă, ce sunet îmi băgăm în garaj dacă aveam loc să le înghesui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 9 ore, Lucian_M a spus: Mamă, ce sunet îmi băgăm în garaj dacă aveam loc să le înghesui... Dupa ce le-am pus la vanzare, exact la asta ma gandeam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate