reverend Postat Septembrie 23, 2025 Share Postat Septembrie 23, 2025 Salut, este cineva in Cluj care se ocupa cu modificare de şa? As dori sa o mai cobor si ingustez un pic. E vb de o şa de pe un honda cb500f 2019. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 24, 2025 Share Postat Septembrie 24, 2025 este un baiat, Lori din Floresti, amu-s cativa ani, vreo 4-5 mai exact, el mi-a modificat o sa, e baiat OK, lucrare buna o7 46 777 6o2 suna-l, nu stiu daca mai e in domeniu sau nu, au trecut totusi cativa ani de atunci _____________________ mai este Geo din Iasi, geoseats.ro si el lucreaza bine, dar mai ai de suportat transportul, tur-retur succes, si sa ne spui ce ai rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Septembrie 24, 2025 Autor Share Postat Septembrie 24, 2025 Mersi fain. Am sa.l caut pe băiatul din floresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 25, 2025 Share Postat Septembrie 25, 2025 Eu as face o la Vanilty Kustom-vezi pe fb/site. Face niste sei uau-cel putin din poze. https://vntk.ro/servicii-de-tapiterie/tapiterie-sa-moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate