Unchiul Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Suzuki V-Strom DL 1000 2014 Full echipare 74.000 km 6700 Motocicletă foarte bine întreținută, pregătită de drum lung sau touring. Detalii tehnice și dotări: An fabricație: 2014 Kilometraj: 74.000 km Motor: 1000cc Fiabil și puternic Șa confort refăcut profesional la Motovis Scotoiler automat (ungere lanț fără bătăi de cap) Mânere încălzite ideale pentru ture reci Cric central Anvelope noi rulate doar 2000 km Proiectoare suplimentare + fază scurtă cu LED Set complet de bagaje GIVI: 2 genți laterale + top case Parbrizul original, plus parbriz înalt Puig, pentru sezonul rece Talpa suplimentara cric lateral Stare: Motocicleta este într-o stare foarte bună tehnic, estetic conform vârstei. . Nu necesită nicio investiție. La ultima revizie ( acum 2000km, a fost făcut jocul în supape, înlocuit filtru de aer cu K&N sport, înlocuit filtru de benzina, schimbat bujii, ulei motul+filtru ulei, schimbat plăcute de frână față + spate, înlocuit lichid de frână) Motocicleta a fost servisata doar la Fabio! Preț: 6700 negociabil în limita bunului simt. Se poate vedea și proba în București Pentru mai multe informații sau poze suplimentare, nu ezitați să mă contactați. Telefon 0740679559 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă @Kristian, ai un client! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 2 ore în urmă Moderatori Share Postat 2 ore în urmă Te rog sa completezi toate datele obligatorii unui anunt postat la Bursa,altfel anuntul tau va fi sters: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiul Postat 59 minute în urmă Autor Share Postat 59 minute în urmă Varog sa îmi explicați ce anume trebuie sa mai completez. Am lăsat datele de contact, datele despre moto, prețul. Dacă trebuie sa mai adaug ceva în anunț, va rog sa îmi spuneți ce anume. Va mulțumesc. Acum 1 oră, Kristian a spus: Te rog sa completezi toate datele obligatorii unui anunt postat la Bursa,altfel anuntul tau va fi sters: Îmi puteți spune cum pot modifica anunțul pentru a trece data valabilitatii itp-ului și locația? Nu reușesc sa modific anunțul. Ma cam bate tehnologia cu 2-0. Va mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 22 minute în urmă Share Postat 22 minute în urmă Acum 35 minute, Unchiul a spus: Varog sa îmi explicați ce anume trebuie sa mai completez. Am lăsat datele de contact, datele despre moto, prețul. Dacă trebuie sa mai adaug ceva în anunț, va rog sa îmi spuneți ce anume. Va mulțumesc. Îmi puteți spune cum pot modifica anunțul pentru a trece data valabilitatii itp-ului și locația? Nu reușesc sa modific anunțul. Ma cam bate tehnologia cu 2-0. Va mulțumesc! Cred ca merge si o noua postare cu valabilitatea exacta a ITP-ului si daca vindeti cu fiscal la zi. Locatia o aveti trecuta in anunt deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 4 minute în urmă Share Postat 4 minute în urmă Da' cotetu e inmatriculat? Pa persoana fizica sau pa firma? Si altele... Cred ca mai bine bunicutul citeste ce scrie unde trebuie. Si unde, de fapt, ar fi trebuit sa citeasca inainte sa posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate