Dan Romeo Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 (editat) Vind urmatoarele: Tank rucsac nou. 600 lei Top case Givi metalic, stare buna, 800 lei Kit de prindere side case, nou, 800 lei Casca AGV, folosita 200 lei Locatie: Cluj-Napoca, pentru informatii va rog sa sunati doar la telefon sau SMS, intru rar aici pe site. Tel. 0758.678.296 Editat Iunie 8 de Dan Romeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 Nu ar fi stricat ceva mai multe detalii. De exemplu, ce marime este casca. Dar eu nu sunt interesat sa vand. 8 hours ago, Dan Romeo said: intru rar aici pe site. Am observat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Iunie 9 Moderatori Share Postat Iunie 9 Acum 8 ore, Dan Romeo a spus: ... pentru informatii va rog sa sunati doar la telefon sau SMS, intru rar aici pe site. ... Salut si bine ai venit pe forum. Ti-ai facut proaspat cont si intri rar pe forum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 Atat de rar incat nici nu a stiut unde sa deschida topicul. Cred ca e mai bine sa ii trimitem SMS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate