Preda Vasile Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Salutare. Am un GS500F cu foarte putini km. A stat cativa ani nefolosita fara benzina in rezervor si in primavara asta m-am apucat sa o pun la punct. Toate bune si frumoase pana aici. Mecanicul a vazut ca rezervorul este foarte ruginit, s-a apucat sa-l curete si a constatat ca era extrem de plin de rugina. A tot curatat la el pana cand a constantat ca a fost atat de ruginit inca s-a gaurit. Caut un rezervor compatibil cu motocicleta aceasta la un pret decent - deja am cam bagat bani in ea - (motocicleta e din 2006). Intrebari pentru cei cu experienta: se potriveste rezervorul si la GS500E? Dar de la cele mai vechi? Am gasit un rezervor de la un GS500E din 94, dar imi e teama ca nu se potriveste. Unde sa incerc sa mai caut? Care ar fi un pret rezonabil? Multumesc anticipat. Vasile Preda 0754280636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă ar fi bine sa lasi o locatie de unde esti si un buget estimativ succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preda Vasile Postat 7 ore în urmă Autor Share Postat 7 ore în urmă Salutare. Eu sunt din Pitesti, dar asta nu cred ca e o problema. Se poate trimite lejer prin curier. Cat despre buget, depinde in ce stare e dar eu ma gandeam undeva la 500 Ron. Multumesc aniticipat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 7 ore în urmă Moderatori Share Postat 7 ore în urmă Completeaza-ti datele de la avatar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate