Preda Vasile Postat ieri la 07:01 Share Postat ieri la 07:01 Salutare. Am un GS500F cu foarte putini km. A stat cativa ani nefolosita fara benzina in rezervor si in primavara asta m-am apucat sa o pun la punct. Toate bune si frumoase pana aici. Mecanicul a vazut ca rezervorul este foarte ruginit, s-a apucat sa-l curete si a constatat ca era extrem de plin de rugina. A tot curatat la el pana cand a constantat ca a fost atat de ruginit inca s-a gaurit. Caut un rezervor compatibil cu motocicleta aceasta la un pret decent - deja am cam bagat bani in ea - (motocicleta e din 2006). Intrebari pentru cei cu experienta: se potriveste rezervorul si la GS500E? Dar de la cele mai vechi? Am gasit un rezervor de la un GS500E din 94, dar imi e teama ca nu se potriveste. Unde sa incerc sa mai caut? Care ar fi un pret rezonabil? Multumesc anticipat. Vasile Preda 0754280636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 10:45 Share Postat ieri la 10:45 ar fi bine sa lasi o locatie de unde esti si un buget estimativ succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preda Vasile Postat ieri la 12:29 Autor Share Postat ieri la 12:29 Salutare. Eu sunt din Pitesti, dar asta nu cred ca e o problema. Se poate trimite lejer prin curier. Cat despre buget, depinde in ce stare e dar eu ma gandeam undeva la 500 Ron. Multumesc aniticipat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 23 ore în urmă Moderatori Share Postat 23 ore în urmă Completeaza-ti datele de la avatar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preda Vasile Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Intrebare pentru cei care se pricep. De la un gs500E din 94 s-o potrivi rezervorul la GS500F al meu din 2006 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Au fost trei sau patru tipuri de rezervoare pentru GS500E 1994 (N/P, R/S/T, K/L și posibil M) și trei pentru GS500F 2006 (K4, K5, K6). Probabil că există niște minime diferențe între ele, dar este posibil să se potrivească de la 1994 la 2006. Însă probabilitatea ca cineva să răspundă cu siguranță "da" la întrebarea pe care ai pus-o este zero. Folosește VIN și caută pe net ce model e motocicleta ta, apoi mergi mai departe cu săpăturile, poate găsești ceva compatibilități. Uite unul dintre site-urile unde poți căuta, dar sunt și altele. https://yoshiparts.com/parts/motorcycle/suzuki/gs500e/params/gs500_e/two?one=[["year_list"%2C"1994"]%2C["variant"%2C"GS+500+E"]] https://yoshiparts.com/parts/motorcycle/suzuki/gs500f/params/gs500_f/two?one=[["year_list"%2C"2006"]] Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate