Adrian M. Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Vand Pantaloni moto Textili Impermeabili Clover Light-Pro 3. Marime 54/38 usa. Sunt ok pentru cineva de 1.80-185, si macar 90 kg. merg pana in 102kg. PRET FIX 500 lei! Prefer predare personala. SUNT 1336 lei noi! Ii vand fiindca mi-au ramas mari. Eu am 1.80 si 82 kg, ca sa va faceti o idee-de aceea si stau asa lalai. Panouri ventilate pe pulpe, ventilatii sub genunchi, ambele se pot inchide. O mesada impermeabila-eu nu am folosit o niciodata, faci sauna in ea, prefer pantalonii dedicati de ploaie. Protectiile de sold le pastrez pentru mine, se vand cum au venit-doar cu cele pt genuchi. Sunt in stare buna spre foarte buna-doar mici decolorari la partea interioara la glezne-s- au frecat unul de altul, si un mic semn/negreala pe un picior-ce nu se duce. Pantaloni moto sport, de touring, 100% impermeabili - EIP: echipament de protecție individuală - Certificare CE: FprEN 17092: 2019 - Certificare categoria CE: nivel "A" Țesături exterioare: „Duratek-4”, „Duratek-4 Ripstop”. Tratament hidrofug pe țesături exterioare Membrana impermeabilă "Aquazone" detașabilă Protecții genunchi "CE" Nivelul 2 Omologare de tip "CE" EN1621-1: 2012 Protecții genunchi reglabile și detașabile Gata pentru protecția șoldului "CE" nivelul 2 Armături de țesătură „Ripstop” pe zonele de impact Aplicații laminate de refracție pe față și pe spate Talie reglabilă cu reglaj dublu pentru centură Țesătură elastică pe genunchi și zona interioară a picioarelor Panouri elasticizate pe zona genunchiului 2 buzunare frontale 2 panouri de ventilație superioare 2 panouri de ventilație inferioare Gata pentru bretele elastice Conexiune cu Jacheta BUCURESTI-0743180271. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate