b0gdanu Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Salut, nu stiu daca doar sunt eu nebun sau e chiar o problema dar am zis sa ma lamuresc ori sa merg la terapie ori la service Un Bmw F900R din 2021 cand motorul este rece Neutru fara probleme, dupa ce se incalzeste motorul se schimba povestea regretatului Neutru, si parca si din a 2 in 1a se simte greu sau invers parca tine ceva. Nu inteleg. Lantul e curatat gresat, ambreiajul parca e un pic cam tare/greu si are un joc in maneta, am mai avut suzuki,honda,kawa dar nu am simtit asa cum e bembeul, are si quick shifter. Are el o problema, e ceva comun? deci cand e rece/oprit motorul chiar si cald intra lejer. cand il bag cat timp motorul ruleaza merge lejer dar cand ma opresc la semafor si incerc din a1a se duce in a doua, cand incerc delicat sa dau N se duce in 1 , incerc sa misc fata spate cateodata am noroc dar majoritatea nu. multumesc pentru raspunsuri si o seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat 47 minute în urmă Share Postat 47 minute în urmă Lantul de transmisie nu are nici o treaba cu problema ta. Vezi sa nu fie si de la ulei. Ori este prea vechi, ori e contrafacut. Eu am pus la un moment dat IPONE Road Twin in motor si am avut aceleasi simptome cum ai tu. Dupa ce am schimbat uleiul si-a revenit motocicleta. Cel mai bine mergi la un service si rezolvi problema. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate