The_One_Forever Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Vreau sa-mi schimb tobele pe R1 meu...dar poate pot sa le modific...pe astea standard...am vazut pe la altii si se auzeau bine de tot...paremi-se ca ii schimbase sitele....nu stiu ce au facut dar erau la fel ca astea standard dar se auzeam demential....deci ce ma sfatuiti ...sa le schimb de tot sau sa le modofic...poate stiti pe cineca care se pricepe...noroc si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Poti opta la o toba after market cu amortizor de sunet (daca te doare capu bagi stutu ala si se va auzi ca aia stock,cand e dat amortizorul jos se aude tare),mai este varianta sa dai sitele la aia stock jos,dar sunetul ala o sa fie permantent tare.Daca nu te deranjeaza sa se auda tare,opteaza pt sitele jos... nu te costa 300+ pt doar o finala slip on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 (editat) SAL O SA AM NISTE TOBE DE CARBON PESTE CEVA VREME .........SUNA GRAV.............DACA TE MAI INTERESEAZA:0723446040MSI Editat Ianuarie 26, 2007 de motorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Ianuarie 27, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2007 (editat) CE MARCA SUNT TOBELE ALEA DE CARBON, SI CE PRET AI LA ELE? Editat Ianuarie 27, 2007 de The_One_Forever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 pai daca vrei tu asa... schimba-le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 NU SUNT DE FIRMA SUNT FACUTE DE MINE IN JUR DE 100 EURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2007 Ai ceva poze cu ele, vreau sa le vad si eu.Dar totusi poate imi da cineva vreo idee sa le modific pe alea mele, imi plac f mult forma lor...da bine cu fizicul motoretei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 eu te sfatuiesc sa iei ceva de firma. merita banii. vorbeste cu thomas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2007 Eu am mai cerut niste sfaturi, de la experti, si zic ca ar merge sa mi le modific si s-ar auzi ca tobele de curse.Dar nu stiu ce sa fac...ma mai gandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate