Vizitator Andr3y Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Pai a dat pe ea 5400 parca.Si a fost limitata la 15 cai acum este delimitata si are 30 si ceva. unde a delimitat-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) pot sa spun si eu ca am cabluri de acceleratie,pompa de ulei si ambraj noi tocmai acuma am terminat de schimbat sunt cam obosit Editat Octombrie 2, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanzdr Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 (editat) Sal . . . sunt mai nou p aici am un rs 125 din 2004 in curand o sa pun mai multe poze Cobra sau Rss imi dati si mie un id d mess plzz sau bagati l p al meu ( bogdanzdr) k vreau sa va intreb cva Editat Octombrie 4, 2006 de bogdanzdr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Nu merg pozele. Ce culoare este,mai punele odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Sal . . . sunt mai nou p aici am un rs 125 din 2004 in curand o sa pun mai multe poze Cobra sau Rss imi dati si mie un id d mess plzz sau bagati l p al meu ( bogdanzdr) k vreau sa va intreb cva mai baga-le fah o data... ca nu se vad sa iti vada lumea bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 15, 2006 Autor Share Postat Octombrie 15, 2006 Mai pun si eu niste poze ce sa fac imi place sa fac poze A se observa parbrizu Puig duble buble Am editat si 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 cred ca asta e cel mai frumos cbr125 din Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 cabra acum sincer...ai facut si u un calcul?? chiar mi-as dorii sa stiu care este pretul total pt tot ce ai bagat acum pe ea. imi place foarte mult si este pe departe cel mai frumos cbr din romania. zi-ne un pretz aproximativ NICE ONE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 Am bagat multi bani in ea,lucru asta putin conteaza dar mie mi-a placut sa am ceva aparte,care nu mai are nimeni si imi face placere sa merg cu ea cu toate ca unii zic nu stiu ce...Stiu ca nu o sa imi mai recuperez banii,dar asta este La iarna o sa mai fac cate ceva pe la ea Este o motocicleta mult iubita de mine si nu cred ca pot sa o dau asa usor...numai ea stie pe unde si cum am umblat cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ptk_R1 Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 si eu am dat comanda in curand am si eu rs 125 model 2006 pt detalliii vbiti cu POW e prietenu me udin gradinitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 si eu am dat comanda in curand am si eu rs 125 model 2006 pt detalliii vbiti cu POW e prietenu me udin gradinitza c imi place4 cand te lauzi cu mne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 se vede ca tii la ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hit Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Salut ! Eu sunt Ionut...mi se spune Hit:D..Faza este ca sunt mai incepator ca incepatorii...am un Aprilia Rs din 97 ..dar nu am CDI la el...si inca nu am reusit sa cumpar...pana una alta ma trag si eu cu Yamaha BT a lu frate-mio:D Daca se poate va joinez si eu cu poza mea.. Sper sa o fac cat mai repede ca arde sangele in mine,cand merg prin Buc si vad baietii pe motoare! Bafta doar 7 insi si-au pus poze(7 si un sfert cu poza baiatului cu scooter,in care se vede doar o parte din poza)??? nu va fie rushine..indrazniti fac pariu ca suntem mulu mult mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Salut ! Eu sunt Ionut...mi se spune Hit:D..Faza este ca sunt mai incepator ca incepatorii...am un Aprilia Rs din 97 ..dar nu am CDI la el...si inca nu am reusit sa cumpar...pana una alta ma trag si eu cu Yamaha BT a lu frate-mio:D Daca se poate va joinez si eu cu poza mea.. Sper sa o fac cat mai repede ca arde sangele in mine,cand merg prin Buc si vad baietii pe motoare! Bafta doar 7 insi si-au pus poze(7 si un sfert cu poza baiatului cu scooter,in care se vede doar o parte din poza)??? nu va fie rushine..indrazniti fac pariu ca suntem mulu mult mai multi de unde esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Salut ... sunt remus din resita ...... ma dau la 125 SP la nationale cu Aprilia RS...as vrea sa ma alatur si eu voua dak ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hit Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 de unde esti ? Din VL...dar sunt stabilit in Bucuresti...de ce?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 asta e motoru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 frumos frate , esti de la curseee.....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) si mai am poze destule eu si "mobra" mea ..... eu si "mobra" mea ..... Editat Octombrie 31, 2006 de remus_92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 si mai am poze destule remus m`a voi inscrie si eu la Wizard racing bucuresti luna asta si cred ca in primavara vom fi adversari,trebuie sa imi gasesc un sponsor ceva ca sa fac fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 remus m`a voi inscrie si eu la Wizard racing bucuresti luna asta si cred ca in primavara vom fi adversari,trebuie sa imi gasesc un sponsor ceva ca sa fac fatza du-te bah la balaceanca =)))))))) nebunule de pe pista =)) rossy...aa pardon...nicki hayden ...termina frate ca sa nu cada pinochio dupa casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 du-te bah la balaceanca =)))))))) nebunule de pe pista =)) rossy...aa pardon...nicki hayden ...termina frate ca sa nu cada pinochio dupa casa ce ai ma esti TampiT ? chiar ma inscriu,la debutantzi la 125 o sa vezi in primavara cand incepe campionatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 abia astept sa inceapa iara sezonu:D........ treaba e ca nici motoru ala al tau nu mere prea bine..... in fine .... sa ne vedem la anu pe pista sper la anu sa fim mai multi la 125 SP sa fie concurenta mare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 abia astept sa inceapa iara sezonu:D........ treaba e ca nici motoru ala al tau nu mere prea bine..... in fine .... sa ne vedem la anu pe pista sper la anu sa fim mai multi la 125 SP sa fie concurenta mare.... banuiesc ca il stii pe tavi,si pe mirciulika ? multiplu campion balcanic la numai 13 ani deci el o sa se ocupe de mine si de motor,la el la club ma inscriu...totu tine de sponsor si de putin norok atasez si 1 poza cu mircea ca sa vada necunoscatorii si pe el deci sper sa ne vedem la inceputul viitorului sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 (editat) @Hit - Teava de esapament Giannelli din kevlar? Ce pret are? Da' aia de carbon, stii? Moto din profil, zgariata si fara vopsea pe ici, pe colo... Am facut cunostinta cu asfaltul... Pilot power + burnout pe iarba/pietris/nisip/tot ce gasesti si aluneca (numa asfalt nu, ca se roade) = Ghidon cu mana mea pe el. A se observa: parbriz spart + vopsea crapata pe rezervor de la cazatura De asemenea a se observa fata mea in oglinda Pictorial. Casca + Manusi de snowboarding + Geaca bazar 300 mii lei. De asemenea, iarba in garaj. Pentru iarba, trebe o grebla, de toate celelalte se ocupa Mastercard. Editat Noiembrie 1, 2006 de Andi Sabin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate