Knosmin Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 Abia a inceput sa o modifice ce parerea aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 frumos .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 abia a furat`o din anglia frumusel asa da` e din 2000,cel mai prost an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Adi ma numes...A1 din august 2005..sunt din Baia Mare..am 17 ani...cam atat despre mine Asta e RS-ul meu pozat la o cabana din zona...Daca sunt ceva intalniri prin imprejurimi la care participa si 125-isti anuntzatzi-ma si p mine...mai schimbam o vorba..pareri... abia a furat`o din anglia frumusel asa da` e din 2000,cel mai prost an de ce e cel mai prost an 2000...si a mea e din 2000 da' nu am avut inca probl cu ea...o am din septembrie 2005 si am luat-o la 10000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 Adi ma numes...A1 din august 2005..sunt din Baia Mare..am 17 ani...cam atat despre mine Asta e RS-ul meu pozat la o cabana din zona...Daca sunt ceva intalniri prin imprejurimi la care participa si 125-isti anuntzatzi-ma si p mine...mai schimbam o vorba..pareri... de ce e cel mai prost an 2000...si a mea e din 2000 da' nu am avut inca probl cu ea...o am din septembrie 2005 si am luat-o la 10000 km Se oftica ca nu are si el una ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Se oftica ca nu are si el una ma incepatorule taci ma :lol sunt mai slabe cele din 2000 mai putin cateva Tetsuya Harada ... daca nu ma crezi trage`te cu un model mai nou...sau cata pe net sa vezi Oricum cu putin mai slabe,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dArMaN Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 ceau.sunt Darius din Jimbolia,am 16 ani,akum 2 sapt mi-am luat si eu un Aprilia Tuareg 125.din cate am intzeles in principiu e motorul de pe rs.va spun asta pt ca atunci cand l-am cumparat am fost cu un tip ce are rs din 2005 si a zis ca merge si suna exact ca rs-ul lui.si mie mi sa parut ciudat pt un enduro.cutia e diferita...are 6 trepte..si din pacate nu merge mai mult de 120(cum scrie si in talon)..trebuie sa vad cu cat ma lasa in urma un rs la acceleratzie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 2, 2006 Autor Share Postat Iulie 2, 2006 Mi am mai luat si eu semnale fata gen scoica, si capete de ghidoane si mansoane CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Zlo Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 sa pun si eu poze cu Runneru meu se pare ca toti ati pus numai de 125 dar cu schimbarea vitezelor manual pun si eu scuteru meu ... e de 125 aaa... apropo sunt din Bucuresti , am 15 ani si conduc scutere de la 10 ani uitati poze , sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 Sa vezi ce o sa iti sara astia in cap ca nu ai permis Men, faci ce vrei atata timp cat e viata ta, dar macar sa cunosti regulile de circulatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Petrecere la Slobozia Ialomita!10 bikeri unul in poza cam beat!!a iesit tare!!o sa imi vina rs si pun un filmulet cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Petrecere la Slobozia Ialomita!10 bikeri unul in poza cam beat!!a iesit tare!!o sa imi vina rs si pun un filmulet cu el! 10 bikeri offff...........10 fete nu ziceai si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 Nu ai auzit niciodata de popoparty? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 (editat) interzis minorilor Editat Iulie 10, 2006 de Carbone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 (editat) bau !. sunt cosmin din Bucuresti,am 16 ani , am A1 de maine si asta e iubita mea :X (cagiva planet 125 din 2000 ) si astept sa facem cateva plimbari daca vreti. Editat Iulie 10, 2006 de kos801 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 bau !. sunt cosmin din Bucuresti,am 16 ani , am A1 de maine si asta e iubita mea :X (cagiva planet 125 din 2000 ) si astept sa facem cateva plimbari daca vreti. Ce freza panc ai, pacat ca asculti manele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 mah sincer asta am vrut sa spun si eu dar am zis sa nu fiu sughi bughi...merci de replica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 mah sincer asta am vrut sa spun si eu dar am zis sa nu fiu sughi bughi...merci de replica... culmea este ca aparentele va insala. si chiar daca am freza de "panc" nu ascult manele decat foarte rar. da oricum nu asta conteaza..... 8-| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 culmea este ca aparentele va insala. si chiar daca am freza de "panc" nu ascult manele decat foarte rar. da oricum nu asta conteaza..... 8-| ai fatza/tzoale de manelist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 ai fatza/tzoale de manelist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 (editat) culmea este ca aparentele va insala. si chiar daca am freza de "panc" nu ascult manele decat foarte rar. da oricum nu asta conteaza..... 8-| ce tare e faza...mah el a zis la mishto...cred ca nici macar nu ai habar ce inseamna punk...daca esti punkist inseamna automat ca nu asculti manele si ca te bati cu manelarii ceea ce in cazul tau e cam absurd...tu ai zis-o ca si cum daca ai freza punk inseamna ca esti manelist...Doamne mare Ti-e garajul...are puya o vorba :dumnezeu a dat din cap si a inventat rockul a dat din mana si a inventat hip-hop-ul (...)...s-a dus la WC si s-a quaquat si a inventat manelele... good job puya Editat Iulie 12, 2006 de Treephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 12, 2006 Autor Share Postat Iulie 12, 2006 Daca e manelist care-i treaba?Daca e punk care e treba? Lasati fratzilor oameni sa traiasca asa cum vor ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 oamenii sunt lasati,manelistii nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 (editat) ma da ce aveti cu manelisti???nu ca as fi manelist dar asa.....puya sa nu uitam ca ai fost roker:))) Editat Iulie 12, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate