bujia Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 cu nistor viorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Aha ... pai si la ce ora te duci maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 baga id meu vb pe mes rugby_92man Mesaj completat pe la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Ti-am dat add ... da-mi accept .. Dai de A1 , nu ? Editat Aprilie 6, 2010 de david4you26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Ti-am dat add ... da-mi accept .. Dai de A1 , nu ? Da de A , A1 are de mult..... incepatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Si ce suferi ma ? .. Editat Aprilie 6, 2010 de david4you26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Si ce suferi ma ? .. pai nu e asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei04pwr Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 zana lu' malasorte face tot..mai ales powervalve-u:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Ba da ... e asa si ? What's the problem ? Tu nu ai tot A1 ? Mai mergi o vara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Ba da ... e asa si ? What's the problem ? Tu nu ai tot A1 ? Mai mergi o vara . Mai cumetre ai texte cu mine ? fa cbr ala s treaca de 90 l ora Mesaj completat zana lu' malasorte face tot..mai ales powervalve-u:)) Se stie..... chiar si fara power valve e plina de talent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 O fac ma stai tu linistit ... Si merge 100 ... dar mai greu .. Stai linistit ca o sa am grija si de micuta mea , dar mai intai sa ma vad cu plasticu' in mana . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 O fac ma stai tu linistit ... Si merge 100 ... dar mai greu .. Stai linistit ca o sa am grija si de micuta mea , dar mai intai sa ma vad cu plasticu' in mana . Eu cred ca nu ia de la gumele pe care i le-ai pus ca dala le lasai palea stock tragea 115 cat scrie in talon. daca tot vrei sa o faci marfa punei pe spate guma de 150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) O sa-i pun si alta janta si o sa-i pun cauciuc de 180 . Iau janta de la tata si cauciucu lui si gata ... am facut o treaba . Editat Aprilie 6, 2010 de david4you26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 O sa-i pun si alta janta si o sa-i pun cauciuc de 180 . Iau janta de la tata si cauciucu lui si gata ... am facut o treaba . Pai nu o sa mai prinda 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 O sa-i pun si alta janta si o sa-i pun cauciuc de 180 . Iau janta de la tata si cauciucu lui si gata ... am facut o treaba . ai cbr si nu merge decat 90 ?... sau e in rodaj si nu ii dai mai mult?...eu am reusit sa imi tarai paraitoarea de 49cc la 95 si este stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ai cbr si nu merge decat 90 ?... sau e in rodaj si nu ii dai mai mult?...eu am reusit sa imi tarai paraitoarea de 49cc la 95 si este stock piaggio nrg a lui taicamio a luat 90 tot stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Pocahontas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei04pwr Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 am si eu o intrebare....capac monopost pentru rs 125...stie careva unde gasesc...!am vazut la unu in c-ta si arata superr! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 am si eu o intrebare....capac monopost pentru rs 125...stie careva unde gasesc...!am vazut la unu in c-ta si arata superr! Dc mah sar femeile p tine sa le plimbi si nu vrei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei04pwr Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 nu e vorba de femei!.. pur si simplu imi place cum arata!si in plus nu vezi in fiecare zi un rs monopost.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 omu vrea pe amkart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 ai cbr si nu merge decat 90 ?... sau e in rodaj si nu ii dai mai mult?...eu am reusit sa imi tarai paraitoarea de 49cc la 95 si este stock Nu , nu e in rodaj , are aproape 14.000 de km ... Nu vrea sa mai fuga mai mult de 100 km/h :| . Dar o s-o rezolv , dupa ce ma vad cu permisu' in mana . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Prima ora in poligon plictiseala mare Sa ma bage mai repede la sala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Lasa ca o sa te plictisesti destul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 schimba ma uleiu si o sa mearga mai bine cbr si curatai carburatoru Mesaj completat la cat la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate