k_davre Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 dupa cum am zis ca o sa bag niste poze gata nu mai zic nimik unnii dintre voi s-ar putea sa va recunosteti in poze atat bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 poze in suc propriu..... de la ace de pescuit la navete spatiale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Te doare BILA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiby_00 Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 NE-AM RECUNOSCUT MAI. acum ai bagat la poze... pt reprosurile de prima data. Hai bafta!!! vb pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imperia Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 eu de ce nu ma recunosc?????????!!!!!( ...sunt de nerecunscut?? ) sunt ceva pozele astea...sunt PREA MULTE! hai sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2007 Te doare BILA ! care bila bre? hehehehehehe eu de ce nu ma recunosc?????????!!!!!( ...sunt de nerecunscut?? ) sunt ceva pozele astea...sunt PREA MULTE! hai sa traiesti! offff da aai dreptate uite pun o poza cu tine ca sa te recunosti si tu. app.poza e ceva mai recenta ca aia e veke de o ai tu la avatar si sa zic si la luume motivu pt care te cocotasi matale acolo........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiby_00 Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Ce cauti bre acolo??? da-te jos!!! hai sa ne traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imperia Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 (editat) ADIK CUM??????? ASTA E OPINIA TA DESPRE MINE? adik atunci cand te uiti.."kiorash" la mine te atrag precum o face The Catwoman care in timpul liber e o CATZEA?????!!!!! hmmmmmmmmm..interesant!.. SIIII ma rog, care o fi motivul draga? poate ..fatza ta? :lol: Editat Ianuarie 30, 2007 de imperia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiby_00 Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 ADIK CUM??????? ASTA E OPINIA TA DESPRE MINE? adik atunci cand te uiti.."kiorash" la mine te atrag precum o face The Catwoman care in timpul liber e o CATZEA?????!!!!! hmmmmmmmmm..interesant!.. SIIII ma rog, care o fi motivul draga? poate ..fatza ta? !!!MAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imperia Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 !!!MAI hehehehheheheheheheee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Acum am dat de ele... Hai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 eheeeee!!! hai noroc si merci de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate