Sari la conținut

imperia

INACTIV
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de imperia

  1. imperia

    Plimbari

    salut baieti! (posibil sa nu fi nimerit bine topicul in care sa imi postez mesajul ...) Am un mesaj ptr dl.cu transalp cu nr ceva d egenul DB IUE,UIE,EUI,etc .nu stiu daca are cont aici ,insa eu tot tin sa imi exprim recunostinta si sa ii multumesc frumos ca ne-a lasat ,pe mine si pe baietelul meu de 2 anisori sa ii studiem motorul,ieri.adica mersi nene ca nu te-a deranjat ca fiimiu batea ca la tobe in rezervor, ca deh! era tare incantat si nu vroia sa mai plece de acolo. Precizez ca Luca s-a simtit bine atatd ebine ca la culcare mi-a si povestit cum a calarit el motoru.hihi. hai numa bine va urez! ciao.
  2. abia astept continuarea povestii...ma tii cu sufletul la gura.. asa ca va urez sa aveti parte de vreme frumoasa,asfalt uscat si oameni cumsecade.
  3. minunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!
  4. frumoase poze, foarte clare.sunt bune de pus pe desktop.ma bucur ca ati avut o plimbare relaxanta si cu vreme insorita.super:ok:
  5. iti multumesc Dinule, pentru ca esti un om cu caracter.
  6. domnule k_davre, se pare ca nu ati citit cu atentie mesajul meu....eu asta tind sa cred , ca v-ati cam grabit cu afirmatiile si mai ales cu jignirile, ceea ce nu cred ca este permis pe forumul acesta,daca tot sustineti ca stiti rostul forumului. va sugerez sa il rasfoiti mai bine pentru ca pe forum se vorbeste nu numai despre motoare, ci si de ceea ce deriva din acest subiect. cu toate astea, sunteti o persoana 'eleganta'( app de <tot o javra ramai>)care cu siguranta face reclama buna comunitatii.
  7. Asa este, chiar ne delectam.Super intalnire cu motoare frumoase.Se vede ca v-ati distrat pe cinste.Si frumoasa poza cu bebeul in brate.Ma cam mira postura asta a ta,cand stiu totusi, cum procedezi cu propriul copil..Mai stii ceva de el? Spune-mi si mie ca sunt curioasa. App, talentat esti mey mendoza. asteptam alte poze in continuare,la fel de reusite.
  8. este cu siguranta tragic.....am ramas socata...am vazut la tv numarul motocicletei care era cam asa-023332. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!!!!! Asa se intampla cand avem de-a face cu o lume inconstienta si iresponsabila ....
  9. abia astept sa citesc tutorialul, am mai gasit un manual de condus motocciclte aaici ep forum, kiar sunt de ajutor ptr incepatori ca mine, de fapt eu incep peste o sapt scoala.. dar auziti ce imi spune duduia de acolo, ca totul se face in poligon, nu s eiese pe traseu de aceea nu necesita si costumul de protectie....totusi, eu imi iau si costumu, ca si acolo s epot intampla fel de fel d ecazaturi, nu?..dar e normal sa informeze asa?ca nu tre neaparat costum?/...la voi cum a fost?
  10. o tragedie! imi pare foarte rau de asemenea si mie....e incredibil...cata prostie poate sa existe pe lumea asta..cata inconstienta. odihneasca-se in pace! condoleantze familiei... o sec ii lua soferului sa se asigure.....e trist!
  11. mey Dinule, nu credeam ca poate sa ti se intampple tie ceva de genul" accident"..insa, daca ai vreo nelamurire in ceea ce priveste legislatia si tot ce tine de legi, in genere, doar stii ca dispun de cel mai bun avocat , recunoscut oficial.hehehhe. asa ca..daca doresti pot sa pun intrebari , asat in cazul in care nu te-ai lamurit deja si nu ai luat o fdecizie inca. totusi, multa bafta in continuare si sper sa ne mai vedem, ca tare imi esti simpatic.. p.s. in caz ca te miri de mine,tot Stefania sunt.a lui...stii tu cine.m-ai identificat? hai sa traiesti!
  12. and bravo tiby! las' ca stie el..se multumeste, iti spun eu, cu bucuria care ti s eciteste in privire.. asa ca..stai fara grija tu.. P.S. pe bune! pe bune si nebune! am si martori(desi el crede ca nu-s in stare, i-o faq eu,heheh..)
  13. in primul rand: in al doile arand: in al treilea rand: in al patrulea rand: in al cincilea rand: si in al saselea rand: :cheers ...................................................... si special ptr k_davre,care o comentat cam asa: "mai draga imperia de ce ne duci in eroare a? io a m sunat la numaru ala de tel si.......... nik hmmmmmmmmmmmmm fetele din ziua de azi.............. NA!NA!NA!" pentru ca stiam ca tu cazi in capcana , d-aia..hehehe ce rad. si nu ti-a rapsuns chiar nimeni? vai vai vai..toate fetele din ziua de zi se cam feresc de mata, oare de ce? app...nu te mai lasa asa purtat de val, ca uite! ce s eintampla, no answer..
  14. ADIK CUM??????? ASTA E OPINIA TA DESPRE MINE? adik atunci cand te uiti.."kiorash" la mine te atrag precum o face The Catwoman care in timpul liber e o CATZEA?????!!!!! hmmmmmmmmm..interesant!.. SIIII ma rog, care o fi motivul draga? poate ..fatza ta? :lol:
  15. mey draga, ce lume curioasa aici pe forum.....ma flateaza curiozitatea vostra, serios.sunt....o pisica cu okelari, care aspira la...inalte senzatii motoristice....atata tot. daca aveti intrebari, va rog sunati la nr.de tel.0727-002002.multumesc. evetual sunt si... app , sunt si eu o fetiza dragalasha...numa' ca de ce scrie membru acolo, nu shtu..asa ca va rog iertati-mi neconcordanta .multumesc. iar in realitate sunt cam asa: deci asa:
  16. eu de ce nu ma recunosc?????????!!!!!( ...sunt de nerecunscut?? ) sunt ceva pozele astea...sunt PREA MULTE! hai sa traiesti!
  17. veeezi??????? nu eram eu motivata degeaba. gata, am incetat cu "atingerile" ca vad ca nu e prea bine pentru siguranta mea sa te supar pe tine, mey tiby..okok... anyway multam!
  18. si normal ca punem intr-o veselie poze cu tine, din moment ce unora le pasa mai mult de forum-ul asta decat tie... si in loc sa ne multumesti frumos...ca iti facem un serviciu..(adik te scutim pe tine de downloadat)..of of, te-ai cam schimbat, tarile reci te fac cam..sloi
  19. mey , da curios mai esti....observ ca nu esti la curent cu toate informatiile...trebuia sa stii ca eu..sunt cam scumpa la vedere...tot o enigma am ramas, dar una mai evoluata, intra-devar oricum...daca te intereseaza mai multe.....
  20. hahahha! dar chiar ca tu probezi zicala cum ca: prietenul la nevoie se cunoste"...mey tiby,,esti dragutz foc...(app, ghici cine a venit pe la zimnicea anu asta in vizita pe la tine....te pomenesti ca eu ) asta in cazul in care nu stii cu cin' vorbesti...hihiih... chestiunea e urmatoarea:daca nu ai timp, nu mai promite, stiti voi..lauda de sine... oricum, tiby man esti hai sa traiesti hai ca incerc sa pun si eu ceva foto aici, daca el nu o fost in stareeee(asha, ca sa-i fac in necaz ) in pozele astea era sa-l inghita maracinii aia, cu tot cu bmw..ce-am mai ras...
  21. vai vai vai! tu iti bati joc de noi, mey cadavrule? ce topic e asta in care anunti nu shtu ce poze si cand colo nici macar juma de poza nu e descarcata, eu cred ca iti bati joc de noi, frate! si mai zici ca nu ne aburesti...pai tu chiar asta faci ! pe mine m-ai cam dezamagit ..nu stiu ce se intampla cu mata de la o vreme....noroc cu tiby care te-a scos cat de cat din....rusine..... sa ne traiesti mey tiby!
×
×
  • Creează nouă...