Gothmog Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 In urma coliziunii frontale cu o autoutilitara (morala:masina mare si grea vs motocicleta-pariati pe masina ca nu va dezamageste ),am nevoie de ceva piese cum ar fi:in primul rand bord,far,suport de bord,oglinda stanga(daca e set,nu-i bai),aparatori de maini.Va rog mult,daca aveti sau daca stiti pe cineva care are vreuna din piesele astea,nu ezitati sa dati PM si va voi contacta in cel mai scurt timp posibil.Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 vezi aici piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 Ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Februarie 3, 2007 Autor Share Postat Februarie 3, 2007 De fapt,mai mult bordul ma intereseaza.Daca are cineva,ii voi fi recunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 De fapt,mai mult bordul ma intereseaza.Daca are cineva,ii voi fi recunoscator si eu caut piese pentru aprilia 650, 1999 stie cineva?garnitura de chiulasa si gat carburator ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broscuta82 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 si eu caut piese pentru aprilia 650, 1999stie cineva?garnitura de chiulasa si gat carburator ?? am eu garnitura de chiuloasa 0766858248 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dolyboi Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 (editat) salut... imi trebuie plasticul ce se prinde pe geanta din fata de la Chilometraj, in acest plastic se infileteaza cablul de chilometraj in el... Poate ma ajuta cineva... nou / sh Editat Septembrie 14, 2009 de dolyboi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 ma intereseaza urgent schimbator viteze si suport aripa fata dreapta aprilia pegaso 1998. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ma intereseaza urgent schimbator viteze si suport aripa fata dreapta aprilia pegaso 1998. ma intereseaza si pe mine niste piese pt aprilia pegaso 93.am nevoie de ghidon cu tot cu comenzi,oglinzi si minere de ambreiaj si frana.PLATESC BINE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ma intereseaza si pe mine niste piese pt aprilia pegaso 93.am nevoie de ghidon cu tot cu comenzi,oglinzi si minere de ambreiaj si frana.PLATESC BINE!! astea le gasesti la mY moto. le-am luat eu de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 astea le gasesti la mY moto. le-am luat eu de acolo. imi spui te rog adresa sau cum dau de ei?pe tine cat te au costat? Mesaj completat astea le gasesti la mY moto. le-am luat eu de acolo. imi poti spune cu cat le ai luat?si unde gasesc my moto?raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 imi spui te rog adresa sau cum dau de ei?pe tine cat te au costat?Mesaj completat imi poti spune cu cat le ai luat?si unde gasesc my moto?raman dator mai poti intreba la un tip din oradea "rycy_3@yahoo.com" de la care am luat am luat un radiator si nu mai stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 mai poti intreba la un tip din oradea "rycy_3@yahoo.com" de la care am luat am luat un radiator si nu mai stiu... mersi si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate