Metal Heart Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Pai, pana la ora aia ati putea da o fuga pana la Ploiesti sa ma agatati si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) ce 23? eu mai devreme de 24 nu merg in tan tan ) eu nu-mi gasesc conserva .. e pe undeva sub zapada .. dar nu stiu exact unde .. vezi ce zice niko Editat Februarie 10, 2012 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 gen EU !!! just wanna tease .. nu cunosc tot clubul .. doar pe cei de la club si inca 2-3 personaje pe acolo ..asa ca pot sa-ti fac cunostinta pe acolo cu vreun baiat sa stati timizi intr-un colt si sa ne supravegheati deal? cavalere trecem sa te luam o sa fiu gata la timp ..app ana mi-aduce azi lopata .. aduci tu mana de barbat care sa o foloseasca? suna-ma mai dupa amiaza sa vin sa te deszapezesc. pregateste si niste vin fiert sau macar ceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Ia ziceti, ati iesit pe undeva? La mine a fost pur si simplu EPIC! Am facut cu dj-ul de acolo un playlist de incheiere de toti banii: MOtorhead, Judas Priest, Pantera, Cargo, Rammstein, Metallica... ce sa mai, iesiera si bucatarii sa ne vada cum ne bestializam! PS: Saptamana viitoare facem si noi ceva? Poate ne organizam din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Pai s-a executat vineri un joc de poker si apoi eu cu ceva baieti am facut o iesire in El Comandante, m-am facut pulbere, dar a fost o seara reusita! Sambata insa...las fetele sa spuna cum a fost in Tan Tan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Sambata insa...las fetele sa spuna cum a fost in Tan Tan... Chiar asa placut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 pt fete a fost placut .. pt baieti nu prea =)) app .. cum sa si-o`ncerce cu noi unu nascut in 94 domne? i feel young cavalere ..merci ..mi-ai scris sambata ..stiai ca eu in weekend nu intru pe forum ...special ai facut .. vezi ca a venit un prieten si am stat 2 ore sa o scoatem din zapada .. era inghetata bocna .. am intrat in masina prin portbagaj nyt-ule .. ti-a transmis edy ca nu si-a batut joc de banii castigati vineri .. a fost la munte de ei iar setul tau de poker e safe and sound langa cel mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 (editat) Aham, deci putzoi, generatia '94. Pai ma simteam batran acolo, cred ca pe Niko nici nu-l lasau sa intre Editat Februarie 13, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 nu ma .. a fost doar in spate aniversarea asta in rest ok .. doar ca noi eram prea preocupate una cu cealalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Daca el cu potul ala a plecat la munte nu cred ca se mai intoarce. Mie nu imi ajungea nici de drum pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Aham, deci putzoi, generatia '94. Pai ma simteam batran acolo, cred ca pe Niko nici nu-l lasau sa intre Da, a fost funny, pe fete le agatau colegii de clasa ai lui Harry Potter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Asta imi aduce aminte de nevasta-mea, cum ca a iesit si ea cu fetele, si a venit acasa oripilata: toata noaptea incercase sa o agate unu' de nici tuleiele nu-i mijisera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Da, a fost funny, pe fete le agatau colegii de clasa ai lui Harry Potter! da da, ca bine zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Da, a fost funny, pe fete le agatau colegii de clasa ai lui Harry Potter! Aha! Si tie-ti placea sa stai sa te uiti! Pervers mic ce esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 chiar ca .. in loc sa vina sa-i ia de ciuf )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 I-as fi luat de ciuf doar daca exagerau cu ceva, dar incercarile decente de agatare sunt mai mult decat permise, ca doar de aia multa lume se afla acolo! Plus stiu eu ce preferinte au fetele, poate la plac astia mai cruzi, daca era vorba de noi si vreo trufanda de vreo 19 primaveri mai faceati pe oripilatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 pai cu 19 nu am nimic impotriva .. dar fa un calcul din 94 pana acum??? daca nu era ianuarie februarie ne mai bagau si la corupere de minori ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 17 ani mergand pe 18, roxy doar 10 ani diferenta, o nimica toata nu facem si noi ceva sambata cu totii? un club a, el comandate... ceva gen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Pisi, daca-s in Bucuresti, i'm in. Zicea un coleg sa facem o vizita pe la petrecerea aia, a dacilor cu Dragobete & shit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 nu facem si noi ceva sambata cu totii? un club a, el comandate... ceva gen? Cine a prins gustul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 de club A inca de acum 10-12 ani in tinereti zbuciumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 In Club A n-am mai fost de la Craciunul din 2010. Si nu s-a terminat bine Sper sa ma fu uitat aia sau sa se fi schimbat bodyguarzii. Deh, asa e cand iesi cu betivii Prefer Fire, e o idee mai aerisit decat Club A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 17 ani mergand pe 18, roxy doar 10 ani diferenta, o nimica toata nu facem si noi ceva sambata cu totii? un club a, el comandate... ceva gen? Daca mergeti in El Comandante fara mine va bantui! Mergeti in Tan-Tan ala cat sunt plecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 perfect .. ca eu nu vreau comandante .. si cum tan tan nu e pe gustul metalului .. ramanem in open la petrecerea dacilor? si eventual la intoarcere ana trecem prin tan tan sa salutam lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 perfect, deci suntem 3 pana acusica ; da in open ala si ne orientam acolo daca si unde mergem dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate