grex Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 care stie, a facut, a vazut vreau sa las garda mai jos a motocicletei pe spate am suspensie unitrak, daca schimb piesele din articulatie, scad garda la sol din parghii? nu-mi trbuie sa o scad cu mai mult de 5-7 cm. cum fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 Daca o lasi doar de spate, s-ar putea sa nu-ti mai indice corect nivelul uleiului (in cazul in care verificarea nu se face pe cric central). Asa ca nu lasa garda jos. Ridica solul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 care stie, a facut, a vazut vreau sa las garda mai jos a motocicletei pe spate am suspensie unitrak, daca schimb piesele din articulatie, scad garda la sol din parghii? nu-mi trbuie sa o scad cu mai mult de 5-7 cm. cum fac? incearca la www.Louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate