Pavel Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 Daca poti trimite toate astea prin Emil la kis@proenerg.ro Mersi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 marfa... vreau si io sa fac din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 Baiatu' nici scoala n-ai facut si visezi la slide-uri? Come on..incearca si tu sa fii mai realist si nu mai visa atata ca risti sa cazi si sa o iei naspa in freza si dupa aia e pacat de jucarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 nu inteleg de ce va luati de cei fara experienta....la modul asta... in loc sa-i dati omului un sfat folositor ii spui sa nu incerce.. am observat ca asta e atitudinea generala fata de cei care deabea s-au urcat pe motor.. eu mi-am luat de 10 zile un suzuki de 250 si am cazut cu el in primii 50 de metri.... probabil nu se intampla asta daca prietenii mei imi dadeau un sfat mai bun decat: "bai...fa scoala mai intai si pe urma urca-te pe el...etc. etc. " ce e mai nasol e ca, pana acum, am invatat din greselile mele...si asta m-a cam costat...carena sparta, roata fata strambata,,etc. iar in privinta realismului...sa fim seriosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 prietenii mei imi dadeau un sfat mai bun decat: "bai...fa scoala mai intai si pe urma urca-te pe el...etc. etc. " Pai ala era cel mai bun sfat.Macar sa o comiti cu patalama la mana, altfel ies belele Pavel, Extrem de...educativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Iulie 15, 2004 Autor Share Postat Iulie 15, 2004 Sincer eu inca nu imi permit sa incerc asa ceva. Mai am de invatat multe pe motocicleta pana sa ajung la sliding, si nu imi permit financiar sa fac teste de genul asta. Dar cine stie, poate altii se incumeta Vreau sa vad si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate