Drei Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Am dat si eu peste videoul asta de la niste amici din Anglia... dupa ce ma holbez si eu la accident realizez ce limba vorbesc si de unde erau... Brasov... Mi se pare cam nasoala faza... nici macar nu se pare ca-i stiu numele. http://www.youtube.com/watch?v=iyg_t8SmmUo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 S-a mai postat...de multe ori. Accidentul e vechi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Era pe un forum? Filmul e intradevar vechi. Pacat de baiatul ala; isi luase motorul doar cu o zi inainte am auzit atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Era pe un forum? Mai bine da linkul de-acolo. Filmul e intradevar vechi. Pacat de baiatul ala; isi luase motorul doar cu o zi inainte am auzit atunci. Da cu femeia aia din masina ce sa intamplat pana la urma!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 e vechi filmul, dar nu-i rau ca s-a postat iar, poate se mai calmeaza niste viteji Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Mai stie cineva cum s-a intamplat si cine era de vina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Asta s-a intamplat atunci pentru cei foarte curiosi. http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...t=accident+grav /index.php?...24&hl=zsolt PS: V-as ruga sa aveti grija cu reinviatul topicurilor cu intrebari sau remarci inutile... Cred ca e mai bine asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunder_cat Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 eu acum am vazut pt prima data filmuletul...de fiecare data cand ma urca la volan, desi momentan e masina si nu moto imi rasuna in cap singurul lucru care mi la spus tata de cand mi-am luat carnetul: CARE E DIFERENTA DINTRE UN MORT NEVINOVAT SI UNUL VINOVAT? NICIUNA cred ca a fi in viata e cel mai important Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 este vechi filmuletul cu accidentul eu l-am vazut km acum 1 an si am ramas socat , dar acesta poate fii un avertisment foarte bun pentru unii viteaji care isi risca viata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drei Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 Asta s-a intamplat atunci pentru cei foarte curiosi. http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...t=accident+grav /index.php?...24&hl=zsolt PS: V-as ruga sa aveti grija cu reinviatul topicurilor cu intrebari sau remarci inutile... Cred ca e mai bine asa. Multumesc de link si de informatie, din pacate am vazut videoul doar acum, si a fost pus pe un site in Anglia de motociclisti. Chestia este ca peste 500 de oameni au vazut asta in Anglia si deci cum sa spus poate-i va face pe uni sa se ma gandeasca la viata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate