Dixi Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 (editat) Caut si eu niste pantalonasi de dnepr,are cineva? Totul se plateste si se uda cu multa bere!! Editat Februarie 5, 2007 de mixi_dixi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 niste chilotei sexosi nu merg? da lasa-l dreacu in c.uru gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 Caut si eu niste pantalonasi de dnepr,are cineva? Totul se plateste si se uda cu multa bere!! greu domle ,greu,am cautat si io ,am intrebat pe forum,gaspar ,rusul din piata,nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red biker Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 nu stiu de la ce este dardaca de asta ai nevoie da-mi o adresa unde pot sa le treimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 da.exact..iti trimit un Pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) vreau si iooooo!!!!!!! :haha:fericitule Editat Februarie 7, 2007 de cristi80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 pai tie cristi nu ti-am zis ca iti dau eu? da n-am ajuns inca in pitesti. pe 19 iti trimit. sa dai pm cu adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red biker Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) sunt din satu mare,o sa te costa o bere daca ne intilnim undeva la vara sau la intilnirea de comuniste daca se hotareste unde si cind va fi,dami o adresa sau suna ma 0742965485attila <stie cineva cei warnu asta? Editat Februarie 7, 2007 de red biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 pai tie cristi nu ti-am zis ca iti dau eu? da n-am ajuns inca in pitesti. pe 19 iti trimit. sa dai pm cu adresa. ai spus dar credeam ca m-ai uitat si nu am vrut sa insist cu PM-urile sa nu par prea insistent ai PM dela mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 am si eu de dat doua perechi de pantaloni si doua faruri de nipra, dati pm daca vreti le aveam mai de mult la vanzari....plus un rezervor latit dar nu de mine...caut si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 pai un rezervor latit ar da bine in planurile mele. dar sa vedem si poze... asta se da pe beri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 pun si aici aceeasi poza poate il luati unul din voi ca vad ca aveti nevoie, pe beri nul dau, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 mai ai pantalonasi? vreau sieu sau daca are cineva datimi un semn de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 haideti fratilor nu mai aveti nimeni ca doar platesc nu le vreau moca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate