Hannibal Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 So, voi ce ulei folositi pentru ambreiaj? Sunt hotarat sa-l desfac pentru ca nu-mi debraiaza. Si nu l-am putut regla doar de la maner.... Ma gandeam ca daca-l desfac o sa-mi curga ce-am pe-acolo si nu mai stiu cu ce sa completez:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Mai 28, 2004 Autor Share Postat Mai 28, 2004 Gata! Am gasit un topic mai vechi in care Axa explica ca pune T90 romanesc pentru transmisie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Eu unul nu prea cred ca uleiul ar fi de vina.Mai degraba o problema de natura mecanica.Stiu ca cineva de la noi a avut ceva asemanator la un Ij ca al tau,dar nu mai tin minte rezolvarea problemei.Desfa si vezi. Cit despre ulei,am auzit ca daca e mai rece afara,se poate pune(si chiar ar fi indicat),20W-40 ordinar(romanesc),pt. ca la rece,T90-ul se ingroasa putin iar cutia functioneaza mai bine cu un ulei mai fluid. Cit despre lipsa de ulei in cutie,pot sa iti spun ca la un ETZ ce l-am avut mai demult,efectul era ca amreiajul functiona neomogen,in trepte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 1, 2004 Share Postat Iunie 1, 2004 In cutie as zice ca e mai bun uleiul de CUTIE , de aia l-au inventat, nu???? Aici e vorba de caracteristicile care-l fac rezistent la solicitari mecanice mari.Asa e ,T90 se ingroasa la rece...iarna cand bagi in prima viteza cu motorul rece se aude un KLANK puternic odata cu o smucitura, atunci se "rupe " filmul de ulei vascos dintre placile ambreiajului . Dupa o scurta perioada de functionare a motorului uleiul revine la fluiditatea normala si e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Eu nu am zis ca am pus,ci numai ca am auzit ca ar fi bine sa...,stii tu cum e cu auzitul asta. Cinstit sa fiu,nici eu unul nu as prea folosi 20W40 in cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate