Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerBoy^ Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 cateva dintre .........ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rvltng_bstrd Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 I-ai timorat pe toti cu pozele astea, de nu mai posteaza nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 (editat) Cam astea ar fi,cateva le-am vandut..si regret dar nu mai aveam spatiu.Daca ar posta toti mobristii din Oas ce au enduroaice ar fi vreo 3 pagini pe topicul asta.. Editat Ianuarie 6, 2014 de adi_b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lica_zimbru Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Salutari! Deocamdata am un cbr 125r din 2009, asta pt a ma invata ce inseamna 2 roti,dar e de vanzare vreau sa trec la cbr600rr.Mai urmeaza un enduro cat de curand,doar sa gasesc ceva potrivit.Daca stiti ceva bun la vanzare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider. Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Kawasaki ZZR 500, 72 de cai. Arata foarte bine. Sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate