Enduro Braesti Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Grex: Eu din 2008 comand la aceasta firma si crede-ma ca, colaborarea a fost fara cusur din toate punctele de vedere. ORICINE poate sa greseasca, e inuman sa nu gresesti:), inclusiv Presedintele S.U.A a recunoscut ca a facut erori:) Importanta este bunavointa si Da Doamne sa prindem cat mai multe weekend-uri la enduro!! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Anuntam si noi reducerile pentru Black Friday, o parte din stoc s-a epuizat deja. Produsele aflate in promotie le gasiti mai jos : http://www.fmracing.ro/Black-Friday/65/Black-Friday-FmRacing/434/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 revin cu rezolvarea problemei pachetului buclucaș. Am verificat și montat ambreiajul, totul este ok, s-au schimbat produsele. pacat de toata această tevatura, oamenii nu au fost rau intentionati, cu un pic de atenție se evita totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ktm Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 salut. are sau aduce cineva o aripa spate de gas gas an 2008. si la ce pret. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Din ce tin minte avem in stoc una rosie, 150 ron cu tva, suna-ma maine si o trimitem daca e. Lichidare de stoc la echipamentele enduro si motocross Toate produsele prezentate mai sus se afla in stocul nostru iar preturile includ TVA. Promotia este valabila in limita stocului disponibil. Pentru comenzi si detalii : www.fmracing.ro office@fmracing.ro george@fmracing.ro alfred.fmracing@gmail.com 0742265487 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto24 Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Transport gratuit la www.moto24.ro pentru comenzile peste 350 RON Magazinul on line cu cea mai mare diversitate de echipamente, piese, accesorii si consumabile moto din Romania. Comanzi on line, telefonic sau te asteptam in showroom-ul nostru din Brasov, Str. Avram Iancu 68. Mai multe detalii aici: http://www.moto24.ro/contact.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Fm Racing Romania, un nou site, o noua platforma, va invitam sa descoperiti noul nostru site. www.fmracing.ro Iar pentru inceput de sezon gasiti o oferta pentru Echipametele Shot Racing, acestea sunt echiapementele oficiale ale echipei Husqvarna in 2014, echipamente folosite de catre: - Gramah Jarvis - Alfredo Gomez - Joakim Lunggren - Thomas Oldrati Pret: 529 RON cu tva, Pantaloni + Tricou + Manusi Pret: 529 RON cu tva, Pantaloni + Tricou + Manusi Pret: 505 RON cu tva, Pantaloni + Tricou + Manusi Toate marimile si culorile sunt disponibile in stocul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto24 Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Premiera la Moto24.ro: gama completa de manusi de cross enduro ale producatorului american 100%. Detalii complete aici : http://www.moto24.ro/produse/cross-enduro/manusi-cross-enduro/marci%28100-la-suta%29/ Moto24.ro, magazinul on line cu cea mai mare diversitate de produse din Romania acum are o noua fata. Am structurat informatia intr-un sistem mult mai usor de utilizat. Ramane doar sa ii descoperiti utilitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Ma poate ajuta cineva am nevoie de un kit de reparatie a amortizorului spate pentru un kawasaki kx 250F din 2006...PM sau 0755968188 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOBR$ABENY Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) Vizitati http://ktmexc.ro/ piese originale ktm si aftermarket, cele mai bune preturi si seriozitate maxima Editat Aprilie 20, 2014 de KOBR$ABENY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto24 Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Promotii lanturi enduro si motocross CZ. Stoc limitat la www.moto24.ro : http://www.moto24.ro/marci/cz-chains/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Din pacate se pare ca FM Racing au devenit cam neseriosi. Imi pare rau sa scriu asta, pentru ca au fost f. Ok atata timp. Dupa ce i s-a intamplat lui Grex anul trecut-vezi mai sus, acum un prieten de-al meu (Grzegorz Siudyla, care e polonez si e director de fabrica in Romania ) se chinuie sa dea de mult timp de ei, nu raspund sau dau reject la apeluri. A comandat pe 23.04.2014 6 seturi de tricou + pantalon enduro personalizate, 2 au venit inscriptionate gresit iar restul deloc. Ar fi frumos ca FM Racing sa rezolve problema sau daca nu mai pot, macar sa zica, asta e, dar nu sa dispara la modul asta neserios, ceea ce e inacceptabil pt. un comerciant destul de activ pe piata moto din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Dupa cum i-am spus si prietenului tau : Cum prea bine stiti amandoi eu in urma cu o luna am avut un accident din care am iesit cu 3 fracturi, timp de o luna nu m-am putut ridica nici din pat singur, chestia cu tricourile am vorbit-o inainte sa ma accidentez si asta era doar un lobby intre mine si firma care imprima tricourile incercand sa va ajut ca sa fie imprimate (dupa cum stii si celelalte tricouri care s-au facut au trebuit facute in 2 zile cu oameni adusi de acasa sa le imprime si sa le termine la timp). Acum nu am mai avut cum sa ma plimb cu tricourile la imprimat si sa stau dupa oameni. Pe voi nu va intereseaza nimic, e foarte usor sa dati cu rahat in munca unui om, stiind foarte bine de accidentul meu si de cum au decurs lucrurile. Problema la noi e ca nimeni nu doreste sa sune la magazin, desi sunt oameni permanent acolo care pot raspunde solicitarilor, sau pe mail unde e citit tot timpul de cineva, preferati sa ma sunati pe mine non-stop, inclusiv la 22-23 noaptea. Ce tricouri au venit imprimate gresit ? explica-mi te rog ? S-a trimis inainte de imprimare schema exact cum vin tricourile, exact asa au si iesit. Am atasat si doua poze cu tricourile sa imi arati te rog unde e greseala ca nu am inteles pana acum. Va doresc o zi frumoasa in continuare, Alfred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Ce sa faci Alfred daca te iubesc clientii si vor sa vorbeasca cu tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Handguard-uri pt un kawasaki kx 250 F din 2006 cine ma poate ajuta si cat ar costa? Pm sau 0755968188 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Am si eu o rugaminte, exista cineva care vine la Piatra Neamt si are un kit de rulmenti bascula pentru un ktm 450 exc din 2004? Am descoperit in seara asta problema si as rezolva-o maine dupamiaza sa merg sambata cu toate in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 (editat) Ghiozdan Uswe H2 + HandsFree Kit : 299 RON cu TVA Detalii si comenzi : WWW.FMRACING.RO OFFICE@FMRACING.RO 0742265487 Editat August 27, 2014 de Alfred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusutul Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 buna seara,la voi se pot sincroniza carburatoarele la un kle 500 din 92?la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Buna, Se pot sincroniza, va asteptam la service`ul de pe strada Livezii nr37A (dupa hiunday si mitsubishi) Telefon: 0742265487 » Post actualizat in 17 Sep 2014 17:26Lichidare stoc pentru plastice si echipamente. http://fmracing.ro/204-lichidare-stoc-70? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 (editat) Oferta de iarna la Fm Racing Romania, reduceri de pana la 50%, promotia este valabila doar pentru produsele aflate in stocul nostru, ce marimi apar pe site sunt si in magazin. Pantaloni THOR Flux Orange - Pret: 680 RON - Pret redus : 280 RON Pantaloni Shot Racing Contact Orange - Pret: 380 RON - Pret redus : 285 RON Pantaloni Shot Racing Contact Black - Pret: 380 RON - Pret Redus :285 RON Pantaloni Shot Racing Forray Enduro - Pret: 440 RON - Pret Redus : 330 RON Casca Nox Charger Carbon Orange - Pret : 780 RON - Pret Redus : 585 RON Pentru a vizualiza toate produsele aflate in lichidarea de stoc va rugam vizitati : Fm Racing Romania - Lichidare Stoc Editat Octombrie 27, 2014 de Alfred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOBR$ABENY Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) In perioada 21.11.2014 - 23.11.2014 la ktmexc.ro este ORANGE FRIDAY pentru detalii legat de oferta intrati pe site-ul nostru Editat Noiembrie 21, 2014 de KOBR$ABENY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 (editat) Produse noi la Fm Racing Romania : Echipamente si haine Kini Red Bull : Kini Red Bull Tubliss : http://fmracing.ro/222-tubliss-sistem-anti-pana » Post actualizat in 16 Feb 2015 18:56Magazin Editat Februarie 16, 2015 de Alfred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 solutie curatat filtru aer 5L 99LEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto24 Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Lichidari de stoc la colectia Thor Monster Pro Circuit 2015. Preturi valabile doar in limita stocului disponibil. Mai multe detalii aici : https://www.moto24.ro/outlet/ Moto24 - Nr1 in randul magazinelor moto din Romania in ceea ce priveste diversitatea produselor comercializate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Pacat ca ati stricat site-ul.. trebuie sa treci prin toate marimile aceluiasi produs daca nu cauti ceva anume. E obositor si nu rezista nimeni mai mult de doua-trei pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate